Kéményszegély felrakása Kaposváron. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 32 kéményépítő közül! Korrekt kéményszegély felrakása árak — 7900-14900 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kaposváron környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 kéményépítő most online

László

László

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kéményszegély felrakása Kaposváron?

7900 - 14900 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az ereszcsatornák szerelésében és javításában.

 • Kéményszegély felrakása

  8900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Kifogástalan minőségű terméket kaptam. Gyors, udvarias kiszolgálást tapasztaltam. Ajánlom a céget.

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők...

 • Kéményszegély felrakása

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló minőségű lemez.Super hozzá értőcsapat.

Felújítás vagy új építés? Védje épületét az energiaveszteségtől! Nedves térben és nagy mechanikai terhelés alatt is kiválóan működő hőszigetelés. FIBRANskin. FIBRANxps.

 • Kéményszegély felrakása

  8500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Szuper kiszolgálás remek árak

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! 10 éve a piacon! Tapasztalt mesteremberek. Biztos céges háttér. Gyors és Precíz munkák.

 • Kéményszegély felrakása

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Egy szóval jellemezve: PROFI MUNKA. Bővebben: a megbeszélt időpontban kijött, felmérte a munkát majd a megbeszélteknek megfelelően írásban árajánlatot adott és végül az ajánlatnak megfelelően elvégezte a munkát. A beépítés soránn figyelembe vette a felmerült igényeket (későbbi gipszkartonozás), a lehető legjobb megoldást kereste. Normális megjelenés, kultúrált viselkedés jellemzi őt és a kollégáját is. Készpénzes és átutalásos fizetési lehetőség, számlaadás mindenféle probléma nélkül. További sok sikert kívánok!

Teljes körű tetőfedést, tetőfelújítást, ácsmunkát és bádogozást vállalunk országszerte. Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket.

 • Kéményszegély felrakása

  8100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

AZ ÜZLET !!!! családias barátságos segítőkész CSALÁDI VÁLLALKOZÁS ezért èrtèkes, és értéket képvisel.!!!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kéményszegély felrakása közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kéményszegély felrakása: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a kéményszegély felrakása átlagos díja 7900 - 14900 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kéményépítők - hogyan választhatunk Kaposváron?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kéményépítőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 26 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNYSZEGÉLY FELRAKÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk kéményépítőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható kéményépítőt megbíznod ha a következőre van szükséged: kéményszegély felrakása.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy kéményépítő segítségét?

Egy profi kéményépítő a kéményszegély felrakása mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: kéményszegély felrakása?

A kéményszegély felrakása és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy kéményépítőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas