Palatető felújítás Kaposvár szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 31 tetőfedő közül! Korrekt palatető felújítás árak: 4200-8000 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kaposváron közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 tetőfedő most online

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

A környeken vagyok.

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a palatető felújítás Kaposváron?

4200 - 8000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

A STEICO ZELL befújt hőszigetelés kiválóan alkalmas bármely épületszerkezet szigetelésére. Hatékony és ideális megoldás a szabadon fújt rácsos tetők hőszigeteléséhez is.

 • Palatető felújítás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt partner

Ereszcsatorna tisztítás, javítása, felszerelése korrekt áron. Kedvező szerelési munkadíj! Ereszcsatorna felrakás gond nélkül. Minőségi munkavégzés, Budapesten és Pest...

 • Palatető felújítás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Most vásároltam a Cégtől másodjára. Apróbb bakik becsúsztak, de hajlandóak a kompromisszumos korrekcióra! Csak ajánlani tudom a Csapatot! Legközelebb is tőlük rendelek!

Ereszcsatorna készítését, javítását vállaljuk. Határidőre, garanciával. Akár hétvégén is! Ereszcsatorna tisztítás. Tető javítás. Cserepeslemez fedés. Cserépfedés. Lemezfedés készítés. Típusok: ács munka, tetőfedés, bádogos munka.

 • Palatető felújítás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Tényleg értenek a tetőhöz 😁

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Rövid határidő. Garancia. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Palatető felújítás

  7700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész eladók!

Csaba B
2 éve

Legyen szó tetőfedésről vagy komplett tetőről mi lebontjuk. Korrekt árak, gyors kezdés. Régi tetőszerkezet vagy cserép fedés bontása szakszerűen. Nézze meg árainkat! Profi Bontó Csapat. Szerkezetbontások. Kezdés akár azonnal. Korrekt Elszámolás.

 • Palatető felújítás

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Vevőközpontúak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő palatető felújítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Palatető felújítás: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron a palatető felújítás átlagára 3900 - 7400 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Kaposváron?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 24 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PALATETŐ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: palatető felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a palatető felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas