Raktér burkolás Kaposváron a te elképzeléseid szerint!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj raktér burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Kaposváron 31 szakemberrel vállaljuk raktér burkolását. Válassza a minőséget és a precizitást! Lépjen kapcsolatba velünk most! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kaposváron közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 raktér burkoló most online

Pal

Pal

Ma is elvállalom.

Mihaly

Mihaly

A környéken vagyok.

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a raktér burkolás Kaposváron?

1700 - 3200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb raktér burkolók Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező raktér burkolót!

Legjobb minőségben, a legjobb minőségi alapanyaggal, korszerű gépekkel és jó szakemberekkel vállaljuk a kivitelezést- Útépítés. Mart aszfaltozás. Aszfaltozás. Térkövezés. Szolgáltatások: Aszfaltozás, Térkövezés, Főldmunkák.

 • Raktér burkolás

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Van minden,ha nincs akkor pár nap és van!

Szegélykő fektetése Viacolor Térkő építése. Vállaljuk szegélykövek lerakását, ingatlanok...

 • Raktér burkolás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Itt annyi minden van, hogy csoda. Nem tömeg cikkek, attól magasabb szinten vannak.

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Fa lépcsőburkolat. Lépcsőburkolat. Parkettlépcső.

 • Raktér burkolás

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Hatalmas kínálat, kedves kiszolgálás, prémium termékek

Irma Nagy
2 éve

Kiváló minőségű építőanyagok országos házhoz szállítással és választásban segítéssel. Segítünk az Önnek legjobb építőanyag kiválasztásában, és személyre szabott ajánlatot...

 • Raktér burkolás

  6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Budapest V kerületi 93m2 es lakásunk teljes átalakításával bíztuk meg a Real. Árajanlatukat 5 napos határidővel meg is kaptuk , részletes lebontás anyag és díj oldalon . Falak , aljzatok, parketta , párnafák salak és burkolatok bontása , volt az első ütem, melyet nagyon precízen , megcsinálták és mindent külön bezsákolva elszállítottak ! Lakók megelégedésére a lépcsőházat is minden este feltakarították 😊 Falak gipszkartonbol lettek vissza építve , burkolatokat nagyon szépen megcsinálta a burkolójuk ! Komplett festés , mázolás remekül sikerült , elektromos és a gépész munkálatok mindig a megbeszélt ütemben és a leegyeztetett kiállások szerint készítették el . Csak ajánlani tudom mindenkinek ,a kivitelező céget , Korrekt becsületes munka amit elvégeztek 👌😊 Lassan 2 hónapja élvezzük a szép munkát !

Tekintsék meg referencia munkáinkat és ajánlásainkat! Akár szűk helyeken is van megoldás! Lépcsőink tervezése során a legfontosabb tényezők a biztonság és a kényelmes használat! Egyedi igények szerint. Vagy vintage stílusban!

 • Raktér burkolás

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Csak ajánlani tudom őket, korrekt, megbízható cég, amelyik átláthatóan, pontosan, gyorsan és kiemelkedően jó minőségben dolgozik! Minden gyors és zökkenőmentes volt, amit megbeszéltünk, az mindig úgy is lett. Nem voltak csúszások, sem pedig az iparágról sokszor hallható 'eltűnések és csodával határos újbóli felbukkanások'. Minden elkészült határidőre, pontosan olyan (vagy még jobb!) minőségben és annyiért, amit előre megbeszéltünk.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj raktér burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló raktér burkolás közben Kaposváron