Tetőbontás Kaposváron tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 34 tetőfedő közül! Korrekt tetőbontás árak: 1700-3200 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kaposváron közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 tetőfedő most online

József

József

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Márton

Márton

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tetőbontás Kaposváron?

1700 - 3200 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

A STEICO ZELL befújt hőszigetelés kiválóan alkalmas bármely épületszerkezet szigetelésére. Hatékony és ideális megoldás a szabadon fújt rácsos tetők hőszigeteléséhez is.

 • Tetőbontás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt partner

Ereszcsatorna tisztítás, javítása, felszerelése korrekt áron. Kedvező szerelési munkadíj! Ereszcsatorna felrakás gond nélkül. Minőségi munkavégzés, Budapesten és Pest...

 • Tetőbontás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Most vásároltam a Cégtől másodjára. Apróbb bakik becsúsztak, de hajlandóak a kompromisszumos korrekcióra! Csak ajánlani tudom a Csapatot! Legközelebb is tőlük rendelek!

Ereszcsatorna készítését, javítását vállaljuk. Határidőre, garanciával. Akár hétvégén is! Ereszcsatorna tisztítás. Tető javítás. Cserepeslemez fedés. Cserépfedés. Lemezfedés készítés. Típusok: ács munka, tetőfedés, bádogos munka.

 • Tetőbontás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Tényleg értenek a tetőhöz 😁

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Rövid határidő. Garancia. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Tetőbontás

  7700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész eladók!

Csaba B
2 éve

Legyen szó tetőfedésről vagy komplett tetőről mi lebontjuk. Korrekt árak, gyors kezdés. Régi tetőszerkezet vagy cserép fedés bontása szakszerűen. Nézze meg árainkat! Profi Bontó Csapat. Szerkezetbontások. Kezdés akár azonnal. Korrekt Elszámolás.

 • Tetőbontás

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Vevőközpontúak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőbontás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőbontás: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a tetőbontás átlagos ára 1400 - 2700 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 24 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐBONTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt megbíznod ha erre van szükséged: tetőbontás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas