Teljes körű tetőfedés Kaposváron. Az Ön igényeire szabva!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 34 kőműves közül! Korrekt tetőfedés árak: 1400-2600 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Kaposváron környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 kőműves most online

Peter

Peter

A környéken vagyok.

Roland

Roland

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Mennyibe kerül a tetőfedés Kaposváron?

1400 - 2600 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kőművesek Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Ereszcsatorna építése garanciával, határidőre, országosan minden nap 20+ év tapasztalattal. Ereszcsatornák tisztítása, javítása, tervezése és teljeskörű kivitelezése országosan. Ácsmunkák. Bádogos munkák. Tetőfedés.

 • Tetőfedés

  6100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Sokat járok oda, mert gyorsak, korrektek, és van minden.

Tetőszeerkezetek, kocsibeállók, gyorsszerkezetű házak építése, tetőfedés és ács munkák. Nehéz időkben is elérhető és megbízható szolgáltatást nyújtunk. Régi tetők cseréje. Hullámlemez felújítás. Tetőfedő szolgáltatások. Palatető felújítás. Tetők bontása.

 • Tetőfedés

  7400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Kedvesek az eladók. Profi csapat. A poliészter hullámlemezük tapinthatóan erősebb mint a barkácsáruhazi.

Zsindelyezés, bádogosmunkák, szigetelés az év minden napján, hétvégén is, több mint 40 éve. Hívjon minket zsindelyezési munkával kapcsolatosan, és csapatunk...

 • Tetőfedés

  6000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Precíz

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk.

 • Tetőfedés

  6900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Gyors pontos kiszolgálás

Tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Válasszon profi, tapasztalt csapatot, akik minden tetőfedést és bádogos munkák megoldanak! Profi kivitelezés. Garantáltan a legjobb ár. Ingyenes kiszállás. Díjmentes állapotfelmérés.

 • Tetőfedés

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Rugalmasak, szép munka, jó szakemberek, ha mondják jönnek, akkor jönnek is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kőműves szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves tetőfedés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőfedés: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a tetőfedés átlagos ára 1500 - 2900 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Kaposváron a tetőfedés szolgáltatáshoz már 33 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Kaposváron?

Jelenleg 25 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok kőművest?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható kőművest hívnod ha erre van szükséged: tetőfedés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kőműves?

Egy jó kőműves részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: kőműves?

Ha egy megfelelő kőműves segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A tetőfedés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas