Antik fényképezőgép javítás: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt antik fényképezőgép javítás árak — 4000-7500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Kaposváron környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az antik fényképezőgép javítás Kaposváron?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Canon, Nikon, Sony, Olympus, fujifilm, Panasonic és egyéb fényképezőgépek javítása. Fizetés készpénzzel és banki átutalással. A javítási idők csökkentése érdekében a pótalkatrészek széles választéka.

  • Antik fényképezőgép javítás

    5800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Öröm nézni, ahogy egy profi dolgozik. Nem kétséges, hogy kire bíznám a felszerelésemet. Gyors, jó minőségű, udvarias. Csak pozitív érzelmek.

A javítási munkákat szigorúan a kidolgozott technológiai utasítások betartásával végezzük el. A megjavított készülékeket alapos ellenőrzés és tesztelés után adjuk vissza a tulajdonosának. Kérjük óvja digitális fényképezőgépét a mechanikai behatásoktól és sérülésektől, valamint attól, hogy a készülék vízbe essen. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amelyek a készülék meghibásodásához illetve a garancia elvesztéséhez vezetnek.

  • Antik fényképezőgép javítás

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jó mester. Az egészet nagyon gyorsan megcsinálta és kifényesítette. Csak a fényképezőgépemet és az objektívemet tudom használni. Az ár jó volt más stúdiókhoz képest!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő antik fényképezőgép javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik fényképezőgép javítás: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron az antik fényképezőgép javítás átlagos díja 5700 - 10700 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - mi alapján válasszunk Kaposváron?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Kaposváron?

Most 7 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RENAULT SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: renault szerviz vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a renault szerviz mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A renault szerviz és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas