Régi fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt régi fényképezőgép javítás árak — 3900-7400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kaposváron közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Richard

Richard

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a régi fényképezőgép javítás Kaposváron?

3900 - 7400 Ft/db

Átlagos árak 2022. március 1-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Mátrix tisztítás, fényképezőgépek, objektívek, videokamerák, vakuk javítása. Sony, Nikon, Canon, Hasselblad stb. E. Metro Rechnoi Vokzal, a közelben. Több mint 20 éves javítási tapasztalat. Minőség, gyors, olcsó. Garanciát tartalmaz. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hívjon minket.

  • Régi fényképezőgép javítás

    5800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Szívesen látjuk őt munka közben (köszönjük szépen), és megéri. A kamera szétszedhető és gyorsan, pontosan és rendezetten felállítható.

Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere szavatolja a magas szintű szervíz szolgáltatást! Ennek megfelelően az elvégzett javításokra, azok jellegétől függően 3 - 6 hónap garanciát vállalunk !

  • Régi fényképezőgép javítás

    5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan, pontosan és szakszerűen! A mester a kamerákra specializálódott, ami nem mindegy, ha egy drága technikában bízik.

Mr Wagner
8 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő régi fényképezőgép javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok