Beázott iphone javítás: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 telefon szerelő közül! Korrekt beázott iphone javítás árak: 4700-8900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kaposváron környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

István

István

Еrdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a beázott iphone javítás Kaposváron?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Attila vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Megbízható iPhone és Android szerviz. Szervizünk 2015 óta működik Óbuda szívében, naponta több mint 200 Apple, Samsung, Huawei vagy Xiaomi késüzlék kerül javításra szakképzett szerelőink által, ennek köszönhetően ügyfeleink már több mint 15.000.000 Ft-ot takarítottak meg az egyéb alternatívákkal szemben.

Amiket vállalok:, telefon szoftver javítás, vezetékes telefon javítás, iphone x akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, telefon kamera javítás

  • Beázott iphone javítás

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A szerelő mindent gyorsan és jól csinált. Nagyon elégedett a termékkel, és további javításokat fogok keresni.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Üvegfólia, képernyő, frissítés! ITT minden is megtalálható! Írj üzenetet avagy hívj a megadott számon!

Amiket vállalok:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere

  • Beázott iphone javítás

    5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Tetszett az ezermester, megpróbálta megoldani a problémát, és nem a nehezebb utat választotta. Dolgozott a lelkiismeretén.

Üdvözlöm! Ha a javítás után később bármi problémát észlelsz készülékeden, nyugodtan hozd vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.

Főbb szolgáltatásaink:, samsung telefon üvegcsere, alcatel kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, képernyő csere

  • Beázott iphone javítás

    6400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mielőtt adtam a munkát Őszinte volt az alkatrészek cseréjének lehetőségeiről és az árról.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő beázott iphone javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beázott iphone javítás: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a beázott iphone javítás átlagos ára 4800 - 9000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Kaposváron a beázott iphone javítás szolgáltatáshoz már 12 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 9 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BEÁZOTT IPHONE JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált telefon szerelőt keresned ha erre van szükséged: beázott iphone javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható telefon szerelő a beázott iphone javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: beázott iphone javítás?

A beázott iphone javítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy telefon szerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas