Kávéfőző javítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 szerelő közül! Korrekt kávéfőző javítás árak: 6900-12900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kaposváron közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Dezső

Dezső

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző javítás Kaposváron?

6900 - 12900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Rövid, akár egy órán belüli határidővel, élettartam-és árgaranciával. Foglalj időpontot! Kimagasló alkatrész készlet és feltétel nélküli precizitás. Magas szakértelem. Akár 1 Órán Belül. Minőségi Alkatrészek. Árgarancia. Élettartam Garancia. Szerviz futár.

 • Kávéfőző javítás

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Telefonon érthetően elmondtam milyen típusu hajvágóhoz tartozó adaptert szeretném javíttatni mert a hajvágóhoz tartozó csatlakozónál eltört, rávágja telefonon menjek be, gondoltam ha ilyen magabiztos akkor biztosan megjavítja. Elmegyek mindentől távol, és közli velem, miután távolról ránézett az adapterre, ez a típus nem javítható, ezt telefonban is meglehetett volna mondani ha picit érdekelte volna, plusz flegma stílusa volt élőben, nem ajánlom.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosógépjavítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon!

 • Kávéfőző javítás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, gyors, kicsit fura, de jóindulatú, hozzáértő főnök

Tisztelt megrendelők! Külön kiszállási díj nélkül 6hó garancia, gyári alkatrészek. Közel 30 év tapasztalat. Hivatalos márkaszerviz.

 • Kávéfőző javítás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló szakértelem, profi szerviz, megfelelő tájékoztatás, javaslat. Csak ajanlani tudom!

Kedves érdeklődő! Rövid javítási idővel várjuk, keressen minket most! Gyári alkatrészek. Megbízható minőség. 12 hónap garancia.

 • Kávéfőző javítás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Jól sikerült a javítás, és az idővel sem volt gond. Először kicsit döcögősen, majdnem udvariatlanul indult a dolog, de hamar kisimult minden, és kellemes lett a kommunikáció is, ami fontos a szolgáltatási iparban. Azért még a gép megfigyelés alatt áll, mert bár minden kifogástalanul működik, a levelező program használatakor, amikor megnyomom a Válasz gombot, néha egy pillanatra megjelenik egy szétesett kép, ami eddig ismeretlen volt. Ja, igen, a gép videó chipjét kellett kicserélni. Szóval most figyelek, hogy ha sűrűsödik a hiba, akkor még a garancia idő alatt be tudjam vinni. Amúgy 5 pontot adok.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Alkatrészt nem árusítunk. Alacsony ár mellett, gyorsan és jól dolgozunk. Próbálja ki Ön is. Mosógép szervizünkben, javításra a mosógépszerelő kedvezményt ad munkadíjunkból. Garancia. Egyeztetéssel 1 óra alatt. Leinformálható szerviz.

 • Kávéfőző javítás

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsan dolgozik, korrekt árakon. Bátran ajánlom mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kávéfőző javítás: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron a kávéfőző javítás átlagos díja 6500 - 12200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szerelők - mi alapján válasszunk Kaposváron?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szerelőt Kaposváron?

Jelenleg 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓVILLAMOSSÁGI SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: autóvillamossági szerviz vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szerelő?

A jó autószerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: kávéfőző javítás?

Az Autóvillamossági szerviz és összes részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas