Ps4 kontroller javítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Konzol Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj konzol szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 konzol szerelő közül! Korrekt ps4 kontroller javítás árak: 5700-10700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 konzol szerelő most online

István

István

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a ps4 kontroller javítás Kaposváron?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb konzol szerelőok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konzol szerelőt!

Kaposvár dolgozom, megyében is! Tisztítás normál laptophoz. Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás.

Munkáim:, Laptop tisztítás, Monitor javítás, Számítógép javítás, Hiba bevizsgálása, Tápáramkör javítás

  • Ps4 kontroller javítás

    4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Otthon nem tudtam megcsinálni, mert szükségem volt egy laboratóriumra. De helyesen diagnosztizálta a problémát, és újratelepítette a böngészőt. Elégedett vagyok vele.

Üdv Zsolt vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Alaplap javítás ajándék komplett tisztítással NORMÁL LAPTOP. Legyen szó bármilyen jellegű alaplap javításról, most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 24990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, A Notebook nem kapcsolható be, Adatmentés laptopról, Márkafüggetlen laptop szervíz, Nincs kép a kijelzőn, Express operációs rendszer telepítés

  • Ps4 kontroller javítás

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon gyors és menő! Nem számítottam arra, hogy ilyen villámgyorsan és egyszerűen meg tudom oldani a problémát. Köszönöm szépen Maxim! Majd jelentkezem).

Péter vagyok. Tisztítás üzleti / gamer laptophoz. Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás. Ár: 14990 Ft Munkaidő: 1-2 nap

Szolgáltatásaink:, Alaplapi problémák, Laptop felújítás, Monitor javítás, Expressz javítási felár, Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás

  • Ps4 kontroller javítás

    4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Az ezermester remek munkát végzett a monitor megjavításában. Megtaláltam a problémát és kijavítottam. Jó tanácsokat adott a kábel megvásárlásával kapcsolatban is. Köszönjük szépen!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konzol szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy konzol szerelő ps4 kontroller javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ps4 kontroller javítás: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a ps4 kontroller javítás átlagára 6700 - 12600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Kaposváron a ps4 kontroller javítás szolgáltatáshoz már 10 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok konzol szerelőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PS4 KONTROLLER JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy konzol szerelő?

Egy konzol szerelő a következő feladattal kereshető meg: ps4 kontroller javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi konzol szerelő segítségét?

Egy megbízható konzol szerelő a ps4 kontroller javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: konzol szerelő?

Ha profi konzol szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A ps4 kontroller javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas