Samsung tablet akkumulátor csere: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Tablet Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tablet szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 tablet szerelő közül! Korrekt samsung tablet akkumulátor csere árak — 6300-11900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 tablet szerelő most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a samsung tablet akkumulátor csere Kaposváron?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tablet szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tablet szerelőt!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Samsung tablet akkumulátor csere

    6800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű volt !!! Tervezem az együttműködést a jövőben, mestere a mesterségének és egy napfényes ember !!! köszönöm !

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Samsung tablet akkumulátor csere

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Boldog vagyok, és a jövőben is őt fogom használni, és azt tanácsolom a rokonaimnak.

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Samsung tablet akkumulátor csere

    5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű munkát végzett. Ugyanakkor frissítettük a notebookom szoftverét is, amit neki köszönhetek. Mindenkinek ajánlom figyelmébe!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tablet szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tablet szerelő samsung tablet akkumulátor csere közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Samsung tablet akkumulátor csere: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron a samsung tablet akkumulátor csere átlagos díja 4300 - 8100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tablet Szerelők - hogyan válasszunk Kaposváron?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok tablet szerelőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 11 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SAMSUNG TABLET AKKUMULÁTOR CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk tablet szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tablet szerelőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: samsung tablet akkumulátor csere.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tablet szerelő?

A jó tablet szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: samsung tablet akkumulátor csere?

A samsung tablet akkumulátor csere és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy tablet szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas