Telefon mikrofon javítás: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 telefon szerelő közül! Korrekt telefon mikrofon javítás árak — 5000-9300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kaposváron környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Dániel

Dániel

Еrdekel.

Géza

Géza

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon mikrofon javítás Kaposváron?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Szolgáltatásaink:, telefon kijelző csere, iphone 6 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, samsung telefon üvegcsere, törött kijelző javítás

Fő profilunk:, asztali telefon javítás, törött kijelző javítás, betört telefon kijelző javítás, telefon hangszóró javítás, telefon alaplap javítás

  • Telefon mikrofon javítás

    3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a tippet! Nem az akkumulátor, ajánlom.

Üdv Krisztián vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Számítógép, laptop, tablet vagy telefon az adat mindenhonnan elveszhet, megsérülhet. Hozd be hozzánk és Mi mindent megteszünk azért, hogy megmentsük a fájlokat!

Szerviz szolgáltatásunk:, samsung telefon üvegcsere, üvegfólia telefonra felhelyezés, alcatel kijelző javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, képernyő csere

  • Telefon mikrofon javítás

    4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom a mestert, továbbra is vele fogok dolgozni!

Üdvözlöm a profilomon. Professzionális telefon szerviz vagyunk több mint 6 éves tapasztalattal. Szervizünk 2013 óta megállás nélkül foglalkozik Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi és egyéb gyártók által készített telefonok, tabletek, okosórák és akár számítógépek javításával is, kimagasló minőségben és piacvezető ár/érték aránnyal, Óbuda központi részén.

Munkáim:, mobiltelefon javítás, xiaomi kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, telefon újratelepítés

  • Telefon mikrofon javítás

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

A mester mindent a legmagasabb színvonalon, gyorsan és pontosan, és ami a legfontosabb - minőségileg! Levelezésében minden kérdésemre válaszolt! Amint átvette a készüléket ellenőrzésre, azonnal kiderült, hogy ő egy profi! Ajánlanám őt a családnak és a barátoknak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon mikrofon javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon mikrofon javítás: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron a telefon mikrofon javítás átlagára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Kaposváron?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Kaposváron?

Jelenleg 7 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON MIKROFON JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható telefon szerelőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: telefon mikrofon javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

A jó telefon szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: telefon mikrofon javítás?

A telefon mikrofon javítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy telefon szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas