Ingatlan eladás adó szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 24 adótanácsadó közül! Korrekt ingatlan eladás adó árak: 6100-11400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kaposváron környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 adótanácsadó most online

Erzsébet S.

Erzsébet S.

Tudok segíteni.

Lázár L.

Lázár L.

Közeli megoldás.

Erzsébet A.

Erzsébet A.

Érdekel.

Mennyibe kerül az ingatlan eladás adó Kaposváron?

6100 - 11400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Tisztelettel Üdvözlöm! Tata, Tatabánya, Komárom, Szomód , vonzáskörzetéből várom leendő ügyfeleimet. Nem szokványos könyvelő irodaként végzem a munkámat. Az ügyfeleimmel napi kapcsolattartásban személyes konzultációban pénzügyi és munkaügyi feladtok ellátásában is részt veszek. Nincs sok ügyfelem és nem is vállalok sok ügyfelet. Számomra a precíz és pontos felelősségteljes munkavégzés nagyon fontos. Mottóm: az ügyfél érdekeit kell a szemünk előtt tartani, és a számára legmegfelelőbb adózási módot kiválasztani. Segíteni a jogszabályok útvesztőiben, családias hangulatot kialakítani egymást segíteni. Nem beleveszni a mindennapok taposómalmába.....

 • Ingatlan eladás adó

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Több éve megbízhatóan végzik munkájukat!!!

Boncsér
2 éve

Mérlegképes könyvelő , illetve adótanácsadói végzettséggel, széles körű szolgáltatásokkal állok leendő Ügyfeleim rendelkezésére. A szakmai szempontok mellett erős hangsúlyt fektetek az Ügyfelekkel való kapcsolattartásra. Jelenlegi és leendő partnereimmel a kölcsönös és feltétlen bizalmon alapuló üzleti kapcsolatra törekszem, hiszen ebben a szakmában ez elengedhetetlen. Munkámat a lehető legnagyobb hozzáértéssel, alapossággal, és korrekt áron végzem, folyamatosan képzem magam, több szakmai fórum tagja vagyok. Rendelkezem felelősségbiztosítással. Leendő ügyfeleinknek folyamatos segítséget nyújtok vállalkozása életében valamint a cégalapítás menetében, szükség esetén jogi támogatással. Szolgáltatásaimat az Ön egyéni igényeinek megfelelően határozzuk meg, emellett rendszeres tájékoztatással és tanácsadással látjuk el valamint igény esetén a hatóságok előtti teljes körű képviseletet nyújtunk ügyfeleink részére. Irodánk célja, hogy vállalkozása a lehető legeredményesebben működjön és profitáljon Önnek.

 • Ingatlan eladás adó

  6900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Gyors reagálás. Köszönöm.

András
2 éve

Egyéni vállalkozások, bt.-k, kft.-k, rt.-k, társasházak, társadalmi szervezetek teljes körű könyvelése. Bérszámfejtés, TB ügyintézés. Magánszemélyek szja bevallásának elkészítése. Szakmai tanácsadás. Szabályzatok aktualizálása, elkészítése. Részvétel könyvvizsgálati tevékenységben.

 • Ingatlan eladás adó

  6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Megbeszélt időpontot elfelejtették, állítólag a hölgynek el kellett mennie, természetesen nem értesített róla, arra hivatkozva, hogy a számomat nem találta. Arról ne is beszéljünk, hogy az ott található férfi milyen modorban beszélt velem.

László
2 éve

Sziasztok! Több éves szakmai gyakorlattal rendelkezek könyvelés területén. Egyéni vállalkozások alapítását, könyvelését vállalom. Kisebb cégek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését. Részletekért hívj bizalommal. Köszönöm!

 • Ingatlan eladás adó

  5000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Csak ismételni tudom a 3 évvel ezelőtti véleményünket: Megbízható, pontos, szakmailag kifogástalan, segítőkész, a munkánkat mindig támogató Könyvelőiroda! Speciális témákban is számíthatunk Rájuk.

Andi
2 éve

20 éves szakmai tapasztalattal, mérlegképes regisztrációval, szakmai felelősségbiztosítással és ügyvédi háttérrel rendelkező irodánk várja leendő megbízói jelentkezését. Teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállaljuk kkt.-k, bt.-k, kft.-k, rt.-k, részére. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés; távkönyvelés (on-line könyvelés); kettős könyvvitel vezetése; adótanácsadás; üzletviteli tanácsadás; STARTUP - vállalkozási tanácsadás induló vállalkozások részére; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, KATA bevallás elkészítése; kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt; cégalapítás; vállalkozások átalakulásával kapcsolatos számviteli szolgáltatás ellátása (megszűnés, beolvadás, szétválás, végelszámolás, felszámolás); lehetőség van a könyvelési anyagok vállalkozás telephelyén történő átadására.

 • Ingatlan eladás adó

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható cég! Kiváló pénzügyi tanácsokat kapok tőlük évek óta. Ajánlom őket!

Enikő
2 éve

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara nyilvántartásában 002012 számon regisztrált könyvvizsgáló vállalkozás, amely a jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálatok mellett átalakulások könyvvizsgálatát is vállalja. Emellett kiszervezett formában 30 éve végezzük kisvállalkozások teljes könyvelési és bérszámfejtési feladatait, a könyvelés, az adózás, a mérlegkészítés és egyéb adatszolgáltatás terén sokféle profilban jelentős gyakorlatot szereztünk, előtérbe helyezve a digitális adatfeldolgozási folyamatok megbízható gyakorlati alkalmazásait is. A szakmai feladatokat könyvvizsgáló és szakképzett munkatársak végzik, cégek gazdálkodásának minden fázisában, alapítástól a végelszámolásig minden téren tanácsadással is számíthatnak segítségünkre.

 • Ingatlan eladás adó

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Szakmailag profik és korrektek.

János
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó ingatlan eladás adó közben Kaposváron