Ingatlan értékesítés szja: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 24 adótanácsadó közül! Korrekt ingatlan értékesítés szja árak — 7700-14400 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kaposváron környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 adótanácsadó most online

János S.

János S.

Tudok segíteni.

József V.

József V.

Közeli megoldás.

Sándor R.

Sándor R.

Érdekel.

Mennyibe kerül az ingatlan értékesítés szja Kaposváron?

7700 - 14400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Regisztrált, mérlegképes könyvelőként, egyéni vállalkozók, társaságok, magánszemélyek részére teljes körű számviteli szolgáltatást, könyvelést, bérszámfejtést, adóbevallások, beszámolók készítését vállalom, rugalmas, pontos, szakképzett ügyintézéssel, versenyképes árakon.

 • Ingatlan értékesítés szja

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Röviden összegezve Andrea egy profi könyvelő Budapesten. Felkészült, munkájában alapos és precíz. Egyszóval olyan, mint amilyen egy kiváló könyvelő.

József
2 éve

Vállalkozásunk több éve foglalkozik egyéni vállalkozók, társaságok könyvelésével. Egyik profilunk a munkaügyi tanácsadás: mind munkavállalóknak és munkáltatóknak teljes körű jogi tanácsadással állunk rendelkezésére. Ehhez tartozik a bérszámfejtés, Tb ügyintézés, nyugdíjjal kapcsolatos ügyintézés. Egyéni vállalkozások létrehozása helyben az irodában. Teljes körű ügyintézéssel és tanácsadással. Kft.-k, Bt.-k alapítása jogi képviselettel. Célunk, hogy magas színvonalú komplett szolgáltatással segítsük ügyfeleinket üzleti sikereik eléréséhez. Irodánk Győrben a Mester u. 1. fsz. 102. szám alatt található. Könyvelési anyagért házhoz is megyünk. Saját web oldalunk van: www.munkaugygyor.hu

 • Ingatlan értékesítés szja

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos,precíz. Minden kérdésemre tökéletes választ kapok tőle és nagyon segítőkész. Csak ajánlani tudom. :)

Bernadett
2 éve

Mérlegképes könyvelőként és adótanácsadóként keresem leendő ügyfeleimet, akikkel az együttműködés kétoldalú, pontos és a bizalomra épül, hiszen a cél közös, egy törvényesen jól és sikeresen működő nyereséges vállalkozás (mindkettőnké).

 • Ingatlan értékesítés szja

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Profi csapat és több mint egy könyvelő iroda! Ajánlom!

Zoltán
2 éve

1992 óta foglalkozunk ( korábban más cégnéven) teljes körű könyveléssel, bérszámfejtéssel, könyvvizsgálattal, és az adóhatóságok előtti képviseletet ellátjuk nagy hatékonysággal. Felelősségbiztosítással rendelkezünk-eddig még nem kellett használnunk. Ügyvédi háttér, cégalapítás helyben megoldott.

 • Ingatlan értékesítés szja

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Könyvelő Budapesten sok van, de igazán profi kevés! A Varga Könyvelőiroda maximálisan az ügyfél igényeit veszi figyelembe és mindezt reális áron. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Edina
2 éve

A SIÓKONT Könyvelőiroda siófoki irodájában egyéni és társas vállalkozók valamint civil szervezetek részére vállal könyvelést, bevallás- és beszámolókészítést, bérszámfejtést, munkaügyi- és társadalombiztosítási ügyintézést.

 • Ingatlan értékesítés szja

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Rugalmas pontos együttműködő = kiváló

Réka
2 éve

A Softholding Audit Kft. teljes körű Partner szolgáltatást végez a megalakulástól, átalakulástól, egybeolvadástól kezdve Partnerei teljes szerződéses viszonya alatt. Tevékenységünket Budapest és Pest megye teljes területén végezzük. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. Szakmai tudás - Gyors és precíz munka - Megbízhatóság - Felelősségvállalás - Adatbiztonság

 • Ingatlan értékesítés szja

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A cég nem Taxi szolgáltatást nyújt, hanem könyvelő iroda!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó ingatlan értékesítés szja közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény összeszerelés: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a szekrény összeszerelés átlagos ára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Kaposváron?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Kaposváron?

Jelenleg 24 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: szekrény összeszerelés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: szekrény összeszerelés?

A szekrény összeszerelés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas