Kata könyvelés szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Kata Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kata könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 kata könyvelő közül! Korrekt kata könyvelés árak: 26600-49800 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 kata könyvelő most online

Nikoletta F.

Nikoletta F.

Tudok segíteni.

Fülöp A.

Fülöp A.

Közeli megoldás.

Balázs S.

Balázs S.

Érdekel.

Mennyibe kerül a kata könyvelés Kaposváron?

26600 - 49800 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kata könyvelőok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kata könyvelőt!

1992 óta működik vállalkozásunk nagykanizsai székhellyel. Széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezünk mikro- és kisvállalkozások könyvelésével, bérszámfejtésével kapcsolatban.

 • Kata könyvelés

  5800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szépen köszönöm Eszternek és az iroda munkatársainak a segítséget, és a gyors ügyintézést! Szuper jó csapat! Mindenkinek tiszta szívből ajánlom őket!

Bianka
2 éve

Kft.-k, bt.-k, rt.-k könyvelése, adóbevallások, beszámoló készítése, könyvvizsgálata, bér-tb ügyintézés, adótanácsadás, képviselet adóhatóság előtt. Mindez precízen, korrekt áron, családias hangulatú irodában. Dolgozóink több mint 5 éve tevékenykednek nálunk. Igény esetén az anyagért elmegyünk.

 • Kata könyvelés

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kedvesek és profik.

Laukó
2 éve

Mecsnóbel Bianka vagyok, egyéni vállalkozó könyvelő. Mérlegképes könyvelői képesítés mellett közgazdász diplomám van és bérszámfejtő végzettséggel is rendelkezek. Dolgoztam önkormányzatnál helyi adóval, majd több cégnél számviteli, számlázási, logisztikai területen.

 • Kata könyvelés

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Az egyik legjobb könyvelő Pest megyében. Precizitás és korrekt hozzáállás. Csak ajánlani tudom!

Tibor
2 éve

könyvelés bérszámfejtés induló vállalkozások segítése ingyenes konzultáció-tanácsadás belső szabályzatok elkészítése bevallások elkészítése, benyújtása képviselet az adóhatóság előtt Cégünk családi vállalkozás, ügyfeleinket bizalmasan kezeljük. Törekszünk - törvényi és jogszabályi előírások betartása mellett - az adófizetési és járadékfizetési kötelezettségek minimalizálására, ötletekkel, javaslatokkal segítjük partnereinket. Specialitásunk: Szolgálati járadékban részesülő vállalkozók/cégtulajdonosok könyvelése. Számunkra fontos ügyfeleink megelégedettsége, hosszú távra tervezünk.

 • Kata könyvelés

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Csak pozitív véleményem van. Precízek, gyorsak, megbízhatóak. Mindenkinek ajánlani tudom.

Faustina
2 éve

Polgáron működő könyvelő iroda kisebb cégek, vállalkozók könyvelését, bérszámfejtését (könyveléssel együtt vagy külön), KATA és SZJA bevallások készítését, dokumentumok szerkesztését, szabályzatok készítését vállalja. Könyvelési anyagát online formában is eljuttathatja, így a távolság sem jelent akadályt.

 • Kata könyvelés

  5800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szép és tágas épületben dolgoznak a jólkébzett, könyvelők.Csak gratulálni tudok a vezetőknek és a dolgozóknak.

István
2 éve

8 éve dolgozom a könyvelői területen. 2018.-ig könyvelőként, alkalmazottként dolgoztam. Majd 2018-ban megalapítottam a saját könyvelőirodámat. Ami a mai napig működik és egyre több ügyféllel rendelkezünk. A precizitás és a hozzáértés alapvető fontosságú a számomra. Mindenképpen szem előtt tartom az ügyfeleim érdekeit. Biztos lehet abban, hogy munkám során mindig azokat a lehetőségeket választom, amelyek Ön és cége számára is a legnagyobb hasznot hozzák. Hosszú távú együttműködésre törekszem, és erre csakis akkor van lehetőségem, ha partnereink is képesek fejlődni, gyarapodni, bővülni. Tudjuk, hogy nincs olyan megoldás, amely minden cég számára egyaránt kényelmes. A vállalkozások működése jelentősen eltérhet egymástól, ezért több megoldást is kínálok, hogy a lehető legkevesebb gonddal járjon a könyvelés. A szükséges anyagok több módon is eljuthatnak hozzám. Van mód távkönyvelésre, de személyesen is elmegyek az anyagért ha az ügyfél azt kéri.

 • Kata könyvelés

  5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Budapesten sok könyvelő van, de igazán jó kevés. Andi nem csak tapasztalt, rutinos könyvelő Budapesten, de az ügyfelekkel kedves, barátságos is.Minden szakmai kérdésre igyekszik gyors, kielégítő választ adni. Ha valami nem világos, akkor érthetően, türelmesen elmagyarázza. A jogszabály változásokban naprakész. Jár neki az öt csillag!

Kovács
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kata könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kata könyvelő kata könyvelés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágy kárpitozás: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron az ágy kárpitozás átlagára 30300 - 56900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós értékeléseket?

Kaposváron az ágy kárpitozás szolgáltatáshoz már 30 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Kaposváron?

Ebben a pillanatban 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÁGY KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost megbíznod ha a következőre van szükséged: ágy kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ágy kárpitozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas

Népszerű szolgáltatások Kaposváron