Kft könyvelés: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 könyvelő közül! Korrekt kft könyvelés árak: 23500-44100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kaposváron közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 könyvelő most online

Ferenc D.

Ferenc D.

Kedvezményt adok

Lujza V.

Lujza V.

Tapasztalt vagyok

Krisztina P.

Krisztina P.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kft könyvelés Kaposváron?

23500 - 44100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Regisztrált, mérlegképes könyvelőként, egyéni vállalkozók, társaságok, magánszemélyek részére teljes körű számviteli szolgáltatást, könyvelést, bérszámfejtést, adóbevallások, beszámolók készítését vállalom, rugalmas, pontos, szakképzett ügyintézéssel, versenyképes árakon.

 • Kft könyvelés

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Röviden összegezve Andrea egy profi könyvelő Budapesten. Felkészült, munkájában alapos és precíz. Egyszóval olyan, mint amilyen egy kiváló könyvelő.

József
2 éve

Vállalkozásunk több éve foglalkozik egyéni vállalkozók, társaságok könyvelésével. Egyik profilunk a munkaügyi tanácsadás: mind munkavállalóknak és munkáltatóknak teljes körű jogi tanácsadással állunk rendelkezésére. Ehhez tartozik a bérszámfejtés, Tb ügyintézés, nyugdíjjal kapcsolatos ügyintézés. Egyéni vállalkozások létrehozása helyben az irodában. Teljes körű ügyintézéssel és tanácsadással. Kft.-k, Bt.-k alapítása jogi képviselettel. Célunk, hogy magas színvonalú komplett szolgáltatással segítsük ügyfeleinket üzleti sikereik eléréséhez. Irodánk Győrben a Mester u. 1. fsz. 102. szám alatt található. Könyvelési anyagért házhoz is megyünk. Saját web oldalunk van: www.munkaugygyor.hu

 • Kft könyvelés

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos,precíz. Minden kérdésemre tökéletes választ kapok tőle és nagyon segítőkész. Csak ajánlani tudom. :)

Bernadett
2 éve

Mérlegképes könyvelőként és adótanácsadóként keresem leendő ügyfeleimet, akikkel az együttműködés kétoldalú, pontos és a bizalomra épül, hiszen a cél közös, egy törvényesen jól és sikeresen működő nyereséges vállalkozás (mindkettőnké).

 • Kft könyvelés

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Profi csapat és több mint egy könyvelő iroda! Ajánlom!

Zoltán
2 éve

1992 óta foglalkozunk ( korábban más cégnéven) teljes körű könyveléssel, bérszámfejtéssel, könyvvizsgálattal, és az adóhatóságok előtti képviseletet ellátjuk nagy hatékonysággal. Felelősségbiztosítással rendelkezünk-eddig még nem kellett használnunk. Ügyvédi háttér, cégalapítás helyben megoldott.

 • Kft könyvelés

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Könyvelő Budapesten sok van, de igazán profi kevés! A Varga Könyvelőiroda maximálisan az ügyfél igényeit veszi figyelembe és mindezt reális áron. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Edina
2 éve

A SIÓKONT Könyvelőiroda siófoki irodájában egyéni és társas vállalkozók valamint civil szervezetek részére vállal könyvelést, bevallás- és beszámolókészítést, bérszámfejtést, munkaügyi- és társadalombiztosítási ügyintézést.

 • Kft könyvelés

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Rugalmas pontos együttműködő = kiváló

Réka
2 éve

A Softholding Audit Kft. teljes körű Partner szolgáltatást végez a megalakulástól, átalakulástól, egybeolvadástól kezdve Partnerei teljes szerződéses viszonya alatt. Tevékenységünket Budapest és Pest megye teljes területén végezzük. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. Szakmai tudás - Gyors és precíz munka - Megbízhatóság - Felelősségvállalás - Adatbiztonság

 • Kft könyvelés

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A cég nem Taxi szolgáltatást nyújt, hanem könyvelő iroda!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kft könyvelés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhabútor javítás: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a konyhabútor javítás átlagos díja 4300 - 8100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Kaposváron?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Kaposváron?

Jelenleg 26 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHABÚTOR JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal bízható meg bátran: konyhabútor javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas