Kft megszüntetés szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 könyvelő közül! Korrekt kft megszüntetés árak: 30200-56700 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kaposváron közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 könyvelő most online

Ákos L.

Ákos L.

Kedvezményt adok

Sylvie E.

Sylvie E.

Tapasztalt vagyok

János S.

János S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kft megszüntetés Kaposváron?

30200 - 56700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Mitring Attiláné (Fekete Hermina) vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő. 2001 óta foglalkozom könyveléssel, számviteli feladatokkal. Az évek során tapasztalatot szereztem nagyvállalatok- és egyéni vállalkozók könyvelésében is. Munkámban mindig az újabb kihívásokat keresem. Minden nap az aktuális információk megszerzésére, lendületességre, rugalmasságra és pontosságra törekszem. Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, hogy ügyfeleimnek a lehető legpontosabb információkkal álljak rendelkezésére. Irodánk filozófiája: Munkánk során arra törekszünk, hogy megértsük ügyfeleink problémáit és közösen találjuk meg a megoldást. Tevékenységünk fontos jellemzője a közvetlenség, rugalmasság és megbízhatóság. Tudásunkat és ügyfeleink igényeivel kapcsolatos ismereteinket folyamatosan fejlesztjük. Kiemelt gondot fordítunk arra, hogy jogszabályi ismereteink és szakmai tudásunk naprakész legyen, ennek érdekében képzéseken, szakmai találkozókon veszünk részt. Célunk, hogy ügyfeleinkkel hosszú távon működjünk együtt és közös munkánkkal helyzetüket – a napi problémák megoldásán túl – folyamatosan javítsuk. Partnereinkkel bizalmi viszony kialakítására törekszünk, ami meggyőződésünk szerint ügyfeleink eredményességének és saját vállalkozásunk működésének alapja.

 • Kft megszüntetés

  7600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb könyvelő! Minden könyveléssel kapcsolatos kérdésemre tudja a választ. Telefonon-írásban is mindig precíz. Bátran ajánlom mindenkinek, akinek fontos az alapos munka, gyors válaszadás, segítőkészség.

Tibor
2 éve

Cégünk vállalja vállalkozása teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, statisztikáinak, bevallásainak elkészítését és adatszolgáltatási kötelezettségeinek elküldését, képviseletének ellátását a NAV előtt. Elkészítjük éves - vagy igény szerint évközi - megfelelő beszámolóját és szabályzatait. A kapott információk, bizonylatok alapján gazdálkodásában tanácsokkal segítünk. Fontos számunkra az ügyfeleink elégedettsége. Bízunk a hosszútávú sikeres együttműködésben. Szolgáltatásunk kedvező áron érhető el, amelyt az Ön vállalkozásának havi bizonylatmennyisége, létszáma és egyéb adatszolgáltatási kötelezettsége, és annak gyakorisága határoz meg. Minden egyes könyvelésre irányuló megbízási szerződés külön megállapodás tárgya, amit személyes beszélgetés keretein belül tudunk meghatározni. Megegyezés szerint anyagért házhoz mehetünk.

 • Kft megszüntetés

  7700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudlak mindenkinek, mint ahogyan eddig is tettem! :-) Minden szempontból a legjobbat kaptam Tőled: figyelem, tájékoztatás, alaposság. 5 csillag, köszönöm Neked!

Kinga
2 éve

Könyvelés, bérszámfejtés, TB-ügyintézés, NAV-, TB-képviselet

 • Kft megszüntetés

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Könyvelő Budapesten számtalan van, de Andrea szaktudásával és kedvességével kiemelkedik közülük. Bátran ajánlom, akinek szüksége van egy segítőkész könyvelőre.

Réka
2 éve

Egyéni és társas vállalkozások , őstermelők teljes körű könyvelése. Adóbevallások, beszámolók elkészítése. Bérszámfejtés, bér - és tb- ügyintézés.

 • Kft megszüntetés

  7600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Aki könyvelő Budapesten történő keresésébe fog, az nem könnyű feladatot vállal. Jó és profi könyvelőt nem könnyű ugyanis találni. A XIV. kerületi Varga Könyvelőiroda reális áron, minőségi könyvelést végez.

Bettina
2 éve

A vállalkozásom alapelve, hogy mindent az ügyfélért. Az ügyfél érdekeit szem előtt tartva a legjobb tudásom alapján készítem el a bevallásait, bejelentéseit.

 • Kft megszüntetés

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Hihetetlen profizmus, maximális tudás. Nem keresgélek tovább.

Gazd Ovi
2 éve

A SimpleTax egy digitális könyvelőiroda, ami kifejezetten az átalányadózást választó egyéni vállalkozókra fókuszál. Ügyfeleinknek ugyanazt a szolgáltatási színvonalat kínáljuk, mint egy hagyományos könyvelőiroda, sőt, néhány pontban még annál is többet: bármikor elérhetik aktuális egyenlegeiket, automatikus figyelmeztetéseket kapnak befizetéseikre és kötelezettségeikre. Ugyanazokkal a hozzáférésekkel rendelkezünk, így ügyfeleinktől a kezdeti beállítások után nincs szükségünk ráfordított időre. A digitalizáció és a specializáció előnye, hogy nagy hangsúlyt tudunk fektetni a hatékonyságra, így szolgáltatásainkat a magas színvonal mellett is kedvező áron tudjuk kínálni. Bővebb információért látogass el honlapunkra: https://simpletax.hu/

 • Kft megszüntetés

  6900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon alapos jó könyvelő, csak ajánlani tudom :)

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kft megszüntetés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi bútor felújítás: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a régi bútor felújítás átlagos ára 21100 - 39600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Antikbútor Restaurátorok - mi alapján választhatunk Kaposváron?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek antikbútor restaurátort Kaposváron?

Jelenleg 26 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI BÚTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy antikbútor restaurátor?

Egy antikbútor restaurátor a következő feladattal kereshető meg: régi bútor felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi antikbútor restaurátor segítségét?

Egy jó antikbútor restaurátor a régi bútor felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: antikbútor restaurátor?

Ha egy megfelelő antikbútor restaurátor segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A régi bútor felújítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas