Párkapcsolati magánnyomozó szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Magánnyomozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magánnyomozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 23 magánnyomozó közül! Korrekt párkapcsolati magánnyomozó árak — 2700-5100 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kaposváron közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 magánnyomozó most online

Rita B.

Rita B.

Kedvezményt adok

Kinga F.

Kinga F.

Tapasztalt vagyok

Zsuzsanna C.

Zsuzsanna C.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a párkapcsolati magánnyomozó Kaposváron?

2700 - 5100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb ezermesterek Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magánnyomozót!

Minőségi GPRS+Első 5 Hónap+Évi 4 Kivonulás Ingyen? Kérje Azonnali Ajánlatunkat!

 • Párkapcsolati magánnyomozó

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

ok :)

Dániel
2 éve

Profi Magánnyomozók Hűtlenség ellenőrzése. Életvitel ellenőrzés Környezettanulmány. Évtizedes tapasztalat. 0-24. Diszkréció. Profizmus.

 • Párkapcsolati magánnyomozó

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Dell laptop failed to start and so I took it to TN. Great customer service who tried many things to fix it. Did not charge me as the issue was a Dell specialist fix

Ernő
2 éve

Profi magánnyomozó: teljes diszkréció. gyors pontos hatékony azonnali segítség. Évtizedes tapasztalat. Profizmus. Diszkréció. 0-24.

 • Párkapcsolati magánnyomozó

  8000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt árak, magas színvonalú autó vedelmi renszerek

László
2 éve

Egységes formaruha, online ellenőrző rendszer 24 órás felügyelettel - beavatkozó egységgel. Telephelyek, irodaházak, ipari létesítmények, üzemek védelme élőerős őrzéssel. Szolgáltatások: élőerős őrzés, rendezvénybiztosítás, portaszolgálat.

 • Párkapcsolati magánnyomozó

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Nincs zsúfoltság gyors ügyintézés tiszta kiemelve a mosdókat mint a patika!

Ágoston
2 éve

Az ország minden pontján, minden városban és településen elérhetők vagyunk. Hívjon még ma! Profizmus a magánnyomozásban. Üzleti és magánügyek felderítése hatékonyan! Bizonyítékok felkutatása. Gazdasági nyomozás. Eltűnt személyek kutatása.

 • Párkapcsolati magánnyomozó

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

nem ajánlom a társaságot.. nagyon nehézkes kapcsolatfelvétel jellemzi őket, hihetetlenül magas túlárazás.. arról nem is beszélve, hogy semmilyen helyszíni felmérésben nem állapodtunk meg, és ma kaptam üzenetet, hogy hnap este 5-re jönnek felmérni. 3 kollégával is egyeztetnem kellett az ügyben, mert passzolgatták összevissza a labdát, aztán még nekik állt feljebb, szépen rám vágták a telefont. uhh, én inkább nem kérek ebből..

Éva
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magánnyomozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magánnyomozó párkapcsolati magánnyomozó közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tükör készítés és szerelés: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a tükör készítés és szerelés átlagos díja 7600 - 14300 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Kaposváron a tükör készítés és szerelés szolgáltatáshoz már 34 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ezermestert Kaposváron?

Jelenleg 26 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÜKÖR KÉSZÍTÉS ÉS SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ezermester?

Egy ezermester ezzel a munkával bízható meg: tükör készítés és szerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi ezermester segítségét?

Egy profi ezermester a tükör készítés és szerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor ezermestert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas