Minőségi beépített kád cseréje Kecskeméten. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld le beépített kádjaidat professzionális szakember segítségével Kecskeméten! Válassz szolgáltatásunkat, és élvezd az új kád nyújtotta kényelmet és stílust otthonodban. Az árak függenek a kád típusától és méretétől. Az árak tartománya 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjedhet. Ne várj tovább, hívd most a szakembereinket, és tedd újra élvezetessé fürdőszobádat!

11 szakember fürdőkád javító most online

László

László

erdekel.

Béla

Béla

Sok tapasztalatom van

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

41400 - 77600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Kecskeméten!

Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Csapcsere.

  • Beépített kád cseréje

    5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkèszek, lelkiismeretesek, jó szakemberek!

Leó
2 éve

99%-os egyezés A Keresési Lekérdezésével. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Fürdőkád Lefolyó Tisztítás információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat.

  • Beépített kád cseréje

    3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Profi, gyors, megfizetett, megbízható.

Valér
2 éve

Süllyesztett mosdókagylók hatalmas választéka Magyarország legnagyobb bútorkeresőjén. Gyönyörű otthonról álmodsz? Nálunk mindent megtalálsz álmaid otthonához. Csak megbízható üzletek. Több mint 300 000 termék. Minden a szép otthonért.

  • Beépített kád cseréje

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Előre egyeztetett időpontban két órát vártam rájuk. Az első órában még a forgalomra fogták, majd annyi nem volt bennük, hogy lemondják vagy szóljanak, hogy mégsem jönnek. Én több mint egy órát utaztam oda, majd vissza, így egy fél napomat vették el. Emiatt senkinek nem tudom ajánlani őket!

Levente
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kattints ide, ha fürdőkád javításra van szükséged! Rendeld meg most a szolgáltatást és percek alatt kapsz ajánlatokat a helyi, ellenőrzött szakemberektől. Ingyen és kötelezettségmentesen!

Egy szakember fürdőkád javító, beépített kád cseréje közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a beépített kádból szivárgó vizet?

A legjobb megoldás a beépített kád kitisztítása és újracsatlakoztatása lenne. Azonban, ha az elzáró szelep nem működik megfelelően, akkor javaslom, hogy cserélje ki az egész szelepet. Egy jó minőségű elzáró szelep ára körülbelül 3000-5000 forint. Ha további segítségre van szüksége, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú beépített kádak léteznek?

Számos típusú beépített kád áll rendelkezésre a piacon, többek között a korábbiaknál népszerűbbek az acél, akril és öntött márvány kádak. Árak: az árak változóak, azonban a beépített kádak ára általában 70 000 forinttól 400 000 forintig terjedhet, attól függően, hogy milyen anyagból készült a kád és mekkora a mérete.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú takarítószereket lehet használni a beépített kádhoz?

A beépített kád tisztításához javasolt mesterséges anyagból készült háztartási tisztítószereket használni, mint például a Domestos vagy a Cif. Az árak változóak lehetnek, de általában 1000-2000 forint között vannak. Fontos, hogy a használat előtt mindig olvassa el a termék címkéjét, hogy biztosan megfelelően használja.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan javítható a beépített kád repedése?

Ajánlott a kád felületének megtisztítása, majd a Viafix Unibond adalékanyag hozzáadása a repedéshez. Ez a termék 5790 Ft-os áron kapható az építőanyagokat árusító boltokban. Alternatívaként lehet PVC bevonatot kérni a kád szakértő cég által történő javítása során.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Kecskeméten