Fürdőkád csere Kecskeméten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Tegye modern és kényelmessé otthonát a fürdőkád csere szolgáltatásunkkal! Tapasztalt szakembereink segítenek Önnek megtalálni az ideális fürdőkádat, és professzionálisan be is építik azt. Ne aggódjon, ha Kecskeméten lakik, mert mi az egész városban elérhetők vagyunk. Az árak a fürdőkád típusától és méretétől függnek, de garantáljuk, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb árat az Ön számára. Ne várjon tovább, hívjon minket most és élvezze a luxus fürdőzés élményét otthonában!

10 szakember fürdőkád javító most online

Sándor

Sándor

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

58300 - 109400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Kecskeméten!

Minőségi gránit mosogatók. Folyamatos akciók készleten lévő termékeinkre. Összetétel: 80%

  • Fürdőkád csere

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Eszmeletlen bunko szerelo, meg a telefonban is, ha magam probalnam megszerelni meg az is jobb lenne.

Mór
2 éve

Extra minőség és extra garancia! Kádprofesszor - vele biztosra mehet. Könnyen tisztítható. Esztétikus. Tartós.

  • Fürdőkád csere

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, jó szakember. Csak ajánlani tudom.

Eligius
2 éve

Országos kiszállítás - Hatalmas raktárkészlet - Szakszervizes beépítés - 2000 m2-es áruház. Rendeljen kényelmesen, otthonról, mi akár másnapra kiszállítjuk a termékét, garanciával!

  • Fürdőkád csere

    5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos rossz tapasztalat. Először hívtam vízvezeték szerelőt életemben, így nem cselekedtem elég határozottan, ez volt az én hibám. Kijöttek mosogató dugulás miatt, 5 perc alatt végeztek. A mosogató működött kb. 1,5 napig, majd ugyanolyan lett mint előtte. Felhívtam őket, azt mondták akkor biztosan közös probléma (mert társas házban lakunk), és intézzük el a közös képviselővel, mert különben ha újra kijönnek megint ki kell fizetni, és akkor legalább legyen közös költség. Másnak nem volt ezzel problémája, de mire ez kiderült, addigra lejárt a 7 nap garancia, aminek a létezéséről csak a lejárta után szereztem tudomást (szintén az én hibám is, nem olvastam el a weboldalt). Viszont 7 napon belül hívtam vissza őket, hogy megint rossz, és arról egy szó sem esett, hogy garancia van, azt mondták megint fizetni kell. Ez talán valami kommunikációs hiba volt a részükről, nem akarom a legrosszabbat feltételezni, mindenesetre 3 diák vagyunk, és kifizettünk 25 ezer forintot a semmire.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen lehetőségek vannak a fürdőkád burkolására és dekorálására a modern és letisztult megjelenésért?

A modern és letisztult megjelenésért a legjobb lehetőség a fürdőkád fali csempével való burkolása és egy stílusos fürdőkád megjelenésének eléréséhez ajánlott a NUOVVO® kádburkoló panelek használata, amelyek ára általában 200-300 euró között mozog. Ezek a panelek könnyen tisztán tarthatóak és tartósak, és számos színben és méretben kaphatóak a maximális rugalmasság érdekében. Alternatív megoldásként használhatóak a kővel borított kádak, de ezek ára általában magasabb (800-1500 euró).

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előnyei vannak a fürdőszoba átalakításával járó fürdőkád csere a hatékony helykihasználás és praktikum érdekében?

A fürdőszoba átalakításával járó fürdőkád csere az optimális helykihasználás és komfortosság érdekében történik. Az új alacsony beömlésű fürdőkádak, mint például az Ideal Standard Connect Space modellje, lehetővé teszik a helytakarékos kialakítást, míg az extra szélesség és mélység további kényelmet biztosít a használóknak. Az ilyen típusú csere árai általában 100 000 és 200 000 forint között mozognak, de a végleges költségfügg a kiválasztott termék minőségétől és a beépítés módjától.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan kell megfelelően csatlakoztatni a vízvezetéket az új fürdőkádhoz a hosszú távú megbízhatóság érdekében?

A legmegfelelőbb megoldás az, ha az új fürdőkádhoz a kád mellé épített szifonon keresztül kötjük be a vízvezetéket. Az árak változóak, de általában egy minőségi szifon 10 000 és 20 000 forint között mozog. Fontos, hogy az ilyen csatlakozást a megfelelő szakember végezze, hogy a hosszú távú megbízhatóság biztosított legyen.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előkészületek szükségesek a fürdőkád csere során a fürdőszobában?

A fürdőkád cseréjéhez először is szükséges eltávolítani a régi kádat és a környező csempét. Ezután javasolt ellenőrizni a vízvezeték rendszert, illetve szükség esetén cserélni a csöveket vagy a zuhanyfejet. Ha a falon nem található csempe vagy fürdőszobai burkolat, akkor az eltávolítás után javasolt a falakburkolás ezen részének felújítása. A kád beszerzésekor javasolt olyan terméket választani, amely megfelel a kívánt méretnek és stílusnak. Általában a standard méretű, akrilt kádak ára 30 000 és 60 000 forint között mozog, míg a magasabb minőségű, márvány- vagy kerámia kádak ára 100 000 forinttól indul. A kád felszerelése során fontos, hogy az illeszkedés precízen történjen, és hogy megfelelő módon rögzítve legyen a helyén.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Kecskeméten