Beltéri ajtó cseréje panellakásban: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Ajtószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ajtószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 47 ajtószerelő közül! Korrekt beltéri ajtó cseréje panellakásban árak — 6800-12800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 ajtószerelő most online

Gyula

Gyula

A környéken vagyok.

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszállás.

Lazar

Lazar

Érdekel.

Mennyibe kerül a beltéri ajtó cseréje panellakásban Kecskeméten?

6800 - 12800 Ft/db

Átlagos árak 2022. szeptembe 01-től

A legjobb ajtószerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtószerelőt!

Nyílászáró és zárszerviz gyorsszolgáltatás! Szoruló ajtó utánállítása, beállítás! Javítás azonnal! Számunkra nincs kis munka, minden megbízást azonnal teljesítünk! Munkafelvétel azonnal. Ingyenes kiszállással. Árajánlat ingyenes. Helyszíni javítás azonnal.

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Jól felszerelt a bolt és segítőkészek az eladók.

Huba Bodnár
8 hónapja

Megbízhatóságunkat és szakértelmünket az 5 éves gyártói garancia biztosítja az Ön számára! Egyedülálló, 82 mm-es profillal és osztrák vasalattal látjuk el a műanyag...

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Jó árak, segítőkész eladók.

Nyílászárók felújítása garanciával, gyorsan, kiváló minőségben Budapest és vonzáskörzete. Faablak és műanyag ablakjavítás garanciával. Nyílászárók, fa ablakok felújítása. Gyorsan. Nyílászárok hőszigetelése. Ablakszigetelés. Fa ajtó...

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon örülök az ablakoknak, amit ők cseréltek műanyag keretes ablakokra a régi fakeretes ablakaim helyett. Pontosak, precizek, és maximálisan udvariasak voltak az alatt a rövid idő alatt, amig az ablakcserét csinálták. Csak ajánlani tudom őket.

Ajtó felújítás 100 % Garanciával kedvező áron! Nyugdíjas nagycsaládos kedvezmény -10%. Hívjon vagy kérjen díjmentes ajánlatot. Díjmentes felmérés. Korrekt munka garanciával. Rövid határidővel. Szolgáltatások: Fa ajtó és ablak javítás, Műanyag ablak javítás.

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Udvariasak és pontosak.

Tímea Czár
9 hónapja

Azonnali automata ajánlatkérés nyílászárókra és beépítésre valós árakkal, várakozás nélkül. Szakképzett, tapasztalt beépítőkkel, saját brigád. Azonnali online ajánlat beépítési árral. 15 éves tapasztalat. Akár ingyenes felmérés. Szakképzet saját beépítők. 15 év tapasztalattal.

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Profi, gyors és tiszta munkavégzés, tényleg nagyon ügyelnek arra, hogy a lehető legkevesebb utómunka legyen a csere után. Az egész folyamat korrekt volt az árajánlat kéréstől a kivitelezés befejezéséig. Csak ajánlani tudom őket!

Lajosné Nagy
7 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő beltéri ajtó cseréje panellakásban közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok