Beltéri ajtó felújítás Kecskeméten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj beltéri ajtófelújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Rendeld újra otthonod belső ajtóit Kecskemét területén! Válassz a 55 szakértő közül, akik felújítják belteri ajtóidat magas minőségben. Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 beltéri ajtófelújító most online

György

György

Ma is elvállalom.

Istvan

Istvan

A környéken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a beltéri ajtó felújítás Kecskeméten?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb beltéri ajtófelújítók Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező beltéri ajtófelújítót!

Fa Ajtó felújítás, zárcsere korrekt áron, gyors kivitelezéssel. Nyugdíjas nagycsaládos...

 • Beltéri ajtó felújítás

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Teljes mértékben elégedettek voltunk, profi, szakértő munka az ajánlattól a beépítésig. Csak ajánlani tudom, amellett, hogy a munkával elégedettek voltunk, a kapcsolattartás is nagyon korrekt volt, minden kérdésünkre azonnal választ kaptunk, folyamatos volt a tájékoztatás.

Tömör fa nyílászárók ablakok, erkélyajtók, tolóajtók forgalmazása, szakszerű beépítése. Kültéri nyílászárók ablakok, erkélyajtók, tolóajtók forgalmazása, szakszerű beépítése. Tavalyi és Akciós áron. Akció néhány napig tart. Szabványos ajtó raktárról. Dekor tele ajtó raktárról.

 • Beltéri ajtó felújítás

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül megbízható vállalkozó. Az árajánlat kérésemre gyorsan reagált. Az árak elfogadhatóak, nem a legolcsóbb, de szolgáltatásban azt kaptam, amit a mai világban elvárhatna az ember. Egyedül vele voltam megelégedve azon vállalkozók közül, akik nálam dolgoztak. Mindenkinek szívből ajánlom. Jár az öt csillag!

REDŐNYÖK műanyag vagy hőszigetelt alumínium, kézi vagy motoros meghajtással. SZÚNYOGHÁLÓK, egyedi méretre gyártott Reluxak. REDŐNY JAVÍTÁS RÖVID HATÁRIDŐVEL!

 • Beltéri ajtó felújítás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ok

Műanyag, Fa és Acél (társasházi) bejárati ajtók számos méretben. Beltéri ajtók széles...

 • Beltéri ajtó felújítás

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó tapasztalataim vannak a céggel kapcsolatban. Nyílászárókat csináltattunk velük és nagyon elégededettek vagyunk a végeredménnyel szívből ajánlom mindenkinek. Megbízható,precíz,igényes,pontos,tiszta munka. A végeredmény ,gyönyörű lett,ahogy ígérték is. A dátum és a végösszeg is megegyezett azzal,amit az elején megbeszéltünk. A legjobb választás volt. Köszönjük.

Szúnyogháló készítése és telepítése Budapest és környékén. Gyors és szakszerű munkával. Több éves tapasztalat, precíz munka szúnyogháló javítás és kivitelezés terén. Hívjon most.

 • Beltéri ajtó felújítás

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Maximálisan elégedett vagyok, a megbeszélt időben, minőségben és árban kaptam meg a munkát. Mindenkinek ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj beltéri ajtófelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő beltéri ajtó felújítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beltéri ajtó felújítás: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a beltéri ajtó felújítás átlagára 3700 - 6900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Kecskeméten a beltéri ajtó felújítás szolgáltatáshoz már 57 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ajtószerelőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 44 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BELTÉRI AJTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk ajtószerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható ajtószerelőt hívnod ha szükséged van erre: beltéri ajtó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a ajtószerelő?

Egy megbízható ajtószerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: beltéri ajtó felújítás?

A beltéri ajtó felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy ajtószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas