Minőségi burkolás Kecskeméten. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Kecskemét burkolás szakemberei közül választhat! 59 profi áll rendelkezésre. Kérjen ingyenes árajánlatot még ma! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 burkoló most online

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszállás.

Sandor

Sandor

Érdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a burkolás Kecskeméten?

5400 - 10100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb burkolók Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Béla A.
Béla A. 8000 Székesfehérvár Online

A legjobb ár kialakítására törekszünk! Kérjen ajánlatot és mi a legjobb árainkat küldjük. Ipari, karos sorompók megbízható működéssel. Az ár nem megy a minőség rovására.

 • Burkolás

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Rend, hozzá értés és tisztaság jellemzi a helyet!

Gábor H.
Gábor H. 8019 Székesfehérvár Online

Elektromos kapuk javítás, telepítése az egész országban, garanciával....

 • Burkolás

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Széles aruvalasztek, segítőkész kiszolgálás

Kerítések és kapuk széles körű választéka! Nálunk minőség a legfontosabb! 10 év garancia!

 • Burkolás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Maglóca Község Önkormányzata nevében szeretném megköszönni az új játszóterünk kerítésének kifogástalan, precíz, gyors és szakszerű kivitelezését. Az elvégzett munka alapján továbbra is számítunk Önökre. Minden önkormányzatnak, cégnek, magánszemélynek csak ajánlani tudom a Ker-x Pro Hungary KFT. munkáját. Az Önkormányzatok minden téren számíthatnak a kifogástalan kivitelezésre ha a magnyert MFP pályázatok során a Kft.-vel kötnek szerződést. Utóljára még egyszer a falunk nevében KÖSZÖNÖM ! Tisztelettel

Minőségi termékeinket az eddigieknél is gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készítjük! Minőségi termékeink, az eddigieknél is gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készülnek! Ajánlatkérés egyszerűen. 10% hűség kedvezmény. Valódi minőség.

 • Burkolás

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Rendeltem náluk 2m magas kerítést.Van ~30cm lejtése a teleknek, kértem, hogy szintezzék ki, tegyenek be plusz táblát, ahol kell. Nyilván nem ingyen. Hiába, mert szintezni nem tud. Kértem azt is, hogy süllyesszék 20cm-t. Jött is a panasz, hogy olyat sem tud, mert 250cm az egész oszlop. Ezután jön nekem azzal, hogy Mészáros Lőrincnek jó volt így, nekem is jó lesz. Annyit mondtam rá, hogy köszönöm, nem kérem. Senkinek sem ajánlom, nem képes olyanra elkészíteni a munkát, amilyenre a megrendelő kéri.

András T.
András T. 8000 Székesfehérvár Online

Kovácsoltvas kapuk és kerítések egyedi igényeire szabva. Kérjen ajánlatot most! Minőségi termékeinket még gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készítjük! 10% hűség kedvezmény.

 • Burkolás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, gyors, megbízható munkát végzünk.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester burkolás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a burkolás átlagos ára 5500 - 10400 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - hogyan választhatunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ezermestert Kecskeméten?

Most 48 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ezermester?

Egy ezermester ezzel a feladattal bízható meg: burkolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy ezermester segítségét?

Egy profi ezermester a burkolás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha ezermestert hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas