Burkolás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Ezermestert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ezermester szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 46 ezermester közül! Korrekt burkolás árak: 4200-7800 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 ezermester most online

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszállás.

Sandor

Sandor

Érdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a burkolás Kecskeméten?

4200 - 7800 Ft/nm

Átlagos árak 2022. szeptembe 01-től

A legjobb ezermesterek Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ezermestert!

András T.
András T. 8000 Székesfehérvár Online

Kovácsoltvas kapuk és kerítések egyedi igényeire szabva. Kérjen ajánlatot most! Minőségi termékeinket még gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készítjük! 10% hűség kedvezmény.

 • Burkolás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, gyors, megbízható munkát végzünk.

Éva Opitz
8 months ago
Béla A.
Béla A. 8000 Székesfehérvár Online

A legjobb ár kialakítására törekszünk! Kérjen ajánlatot és mi a legjobb árainkat küldjük. Ipari, karos sorompók megbízható működéssel. Az ár nem megy a minőség rovására.

 • Burkolás

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Rend, hozzá értés és tisztaság jellemzi a helyet!

Gábor H.
Gábor H. 8019 Székesfehérvár Online

Elektromos kapuk javítás, telepítése az egész országban, garanciával....

 • Burkolás

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Széles aruvalasztek, segítőkész kiszolgálás

Ildiko Kocskovszky
6 months ago

Kerítések és kapuk széles körű választéka! Nálunk minőség a legfontosabb! 10 év garancia!

 • Burkolás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Maglóca Község Önkormányzata nevében szeretném megköszönni az új játszóterünk kerítésének kifogástalan, precíz, gyors és szakszerű kivitelezését. Az elvégzett munka alapján továbbra is számítunk Önökre. Minden önkormányzatnak, cégnek, magánszemélynek csak ajánlani tudom a Ker-x Pro Hungary KFT. munkáját. Az Önkormányzatok minden téren számíthatnak a kifogástalan kivitelezésre ha a magnyert MFP pályázatok során a Kft.-vel kötnek szerződést. Utóljára még egyszer a falunk nevében KÖSZÖNÖM ! Tisztelettel

Róbertné Glósz
8 months ago

Minőségi termékeinket az eddigieknél is gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készítjük! Minőségi termékeink, az eddigieknél is gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készülnek! Ajánlatkérés egyszerűen. 10% hűség kedvezmény. Valódi minőség.

 • Burkolás

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Rendeltem náluk 2m magas kerítést.Van ~30cm lejtése a teleknek, kértem, hogy szintezzék ki, tegyenek be plusz táblát, ahol kell. Nyilván nem ingyen. Hiába, mert szintezni nem tud. Kértem azt is, hogy süllyesszék 20cm-t. Jött is a panasz, hogy olyat sem tud, mert 250cm az egész oszlop. Ezután jön nekem azzal, hogy Mészáros Lőrincnek jó volt így, nekem is jó lesz. Annyit mondtam rá, hogy köszönöm, nem kérem. Senkinek sem ajánlom, nem képes olyanra elkészíteni a munkát, amilyenre a megrendelő kéri.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ezermester szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester burkolás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok