Térkövezés Kecskeméten a te elképzeléseid szerint!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj térkövező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Kecskemét területén térkövezéshez 61 szakképzett szakember áll rendelkezésre. Keressen minket, ha minőségi munkára van szüksége! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 térkövező most online

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a térkövezés Kecskeméten?

1800 - 3500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb térkövezők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező térkövezőt!

Gyors és igényes kivitelezés. Teljeskörű szolgáltatás. Megbízható, kulturált csapat. Otthonfelújítási támogatásra is elszámolható. Kérje felmérésünket most.

 • Térkövezés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt kiszolgálás, jó árak.

Andor
3 éve
János D.
János D. 8000 Székesfehérvár Online

Betonoszlop 600 Ft, vadháló 165 Ft Olcsón házhoz szállítjuk!

 • Térkövezés

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kedves,udvarias,gyors kiszolgálás,csak ajánlani tudom.

Kerítés drótok, ponthegesztett hálók, vadhálók, akár egyedi méretben is, a gyártótól. A termelői ár és minőség miatt Miskolci gyárunkból szállítunk az ország távoli részeibe is. 2,5 méter magasságig. Gyártói árak. Erősített acélfonat is.

 • Térkövezés

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Úgy gondolom a profi szakmai tudás alapja a jó emberség és megbízhatóság, amely értékeket a cég maximálisan hordoz magában. Bátran ajánlom őket. Lelkiismeretesen, gyorsan és kiváló minőségben dolgoznak!

Ingyenesen elkészítjük a gabion kerítés 3D-s tervét és a szükséges anyagokat. Vezető gabiongyártók vagyunk, 15 éves tapasztalattal. 3 gabion rendszer. Minőségi gabion. Házhozszállítás. Szakmai tanácsadás. Typy: egyszerű telepítés, hosszú élettartam.

 • Térkövezés

  2600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, gyors és vevő barát kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket!

Huba F.
Huba F. 8019 Székesfehérvár Online

Minőségi felület. Alumínium fém bevonat, 40 év élettartam. Műemlék kovácsoltvas felújítás. Műemlék épületek kastélyok, paloták kovácsoltvas szerkezeteinek korrózióvédelmi felújítása. Helyszíni híd cinkszórás. Alumínium fémszórás. Cinkszórás a gyártónál. Méretkorlát nélkül.

 • Térkövezés

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon csalódtam a cégben mert az ott dolgozó hölgy az nem tud a termékekről semmit. Ő mint egy szőke cica baba van ott. Én közel 3 órát álltam sorba és a végén még én szívtam meg mert nem volt 300 ml es ragasztó csak 400 ml es , de nem mondták hogy ehhez speciális pisztoly kell. Most van egy ragasztom amit kitehetek a polcra a könyvek mellé és vehetek másikat helyette. Itt úgy foglalkoznak az ügyféllel hogy mindegy mit csak vásároljon, aztán hogy hogy tudja használni az már nem az ő gondjuk . Ez a mai üzleti világban elég rossz hozzáállás. Az biztos hogy én már nem fogom reklámozni a céget.

Judit J
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj térkövező szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló térkövezés közben Kecskeméten