Kültéri lépcső burkolás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Burkolót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 41 burkoló közül! Korrekt kültéri lépcső burkolás árak — 2200-4100 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 burkoló most online

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvállalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a kültéri lépcső burkolás Kecskeméten?

2200 - 4100 Ft/fm

Átlagos árak 2023. január 03-tól

A legjobb burkolók Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Kiváló minőségű építőanyagok országos házhoz szállítással és választásban segítéssel. Segítünk az Önnek legjobb építőanyag kiválasztásában, és személyre szabott ajánlatot...

 • Kültéri lépcső burkolás

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Laciék gyönyörű cserépkályhát építettek a szüleim házában, öröm ránézni, hozzábújni, érezni a melegét. Ajánlom őket mindenkinek, aki szép cserépkályhát, pontos, megbízható, ügyes szakembert szeretne.

otto aubeli
egy éve

Tudni szeretné, mennyibe kerül egy tartós, minőségi vasbeton kerti medence megépítése? Adja meg igényeit, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat online még ma!

 • Kültéri lépcső burkolás

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Széles választék,jó minőség

Budapest, Pilisvörösvár, Dorog, Esztergom, Érd, Szentendre, Budakeszi, környéke

 • Kültéri lépcső burkolás

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Budapest V kerületi 93m2 es lakásunk teljes átalakításával bíztuk meg a Real. Árajanlatukat 5 napos határidővel meg is kaptuk , részletes lebontás anyag és díj oldalon . Falak , aljzatok, parketta , párnafák salak és burkolatok bontása , volt az első ütem, melyet nagyon precízen , megcsinálták és mindent külön bezsákolva elszállítottak ! Lakók megelégedésére a lépcsőházat is minden este feltakarították 😊 Falak gipszkartonbol lettek vissza építve , burkolatokat nagyon szépen megcsinálta a burkolójuk ! Komplett festés , mázolás remekül sikerült , elektromos és a gépész munkálatok mindig a megbeszélt ütemben és a leegyeztetett kiállások szerint készítették el . Csak ajánlani tudom mindenkinek ,a kivitelező céget , Korrekt becsületes munka amit elvégeztek 👌😊 Lassan 2 hónapja élvezzük a szép munkát !

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés...

 • Kültéri lépcső burkolás

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkészek. Minőségi termékek.

Nagy Lajos
egy éve

A prémium polikarbonátnak köszönhetően megnöveli a medence használhatóságának idejét.

 • Kültéri lépcső burkolás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom őket, korrekt, megbízható cég, amelyik átláthatóan, pontosan, gyorsan és kiemelkedően jó minőségben dolgozik! Minden gyors és zökkenőmentes volt, amit megbeszéltünk, az mindig úgy is lett. Nem voltak csúszások, sem pedig az iparágról sokszor hallható 'eltűnések és csodával határos újbóli felbukkanások'. Minden elkészült határidőre, pontosan olyan (vagy még jobb!) minőségben és annyiért, amit előre megbeszéltünk.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kültéri lépcső burkolás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok