Teljes körű tappancsos burkolás Kecskeméten. Az Ön igényeire szabva!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tappancsos burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keressen Tappancsos burkolás szakembert Kecskeméten! 55 megbízható szakember közül válogathat. Garantált minőség és kedvező árak. Kattintson a részletekért! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 tappancsos burkoló most online

Sandor

Sandor

Érdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a tappancsos burkolás Kecskeméten?

8200 - 15500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tappancsos burkolóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tappancsos burkolót!

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Szakemberek szinten. Gyors és gondtalan. Minősített kézművesek. Wilio szabad.

 • Tappancsos burkolás

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Ország teljes területén. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Tappancsos burkolás

  6800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Széles választék színben, méretben, minőségben. Kedves, előzékeny, figyelmes tájékoztatás, kiszolgálás. Észrevétlenül sikerült itt eltölteni egy fél napot. 🙂

A lépcső tervezéstől a kivitelezésig számíthat tapasztalt szakembereinkre.

 • Tappancsos burkolás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kedves Árkus Sándor! Köszönjük a gyors,tiszta és precíz kivitelezést! A rendkívűl rugalmas hozzáállást, és viselkedést. Ha lesz rá alkalmam, biztos Önt fogom ajánlani.😁

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Wilio szabad. Minősített kézművesek. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten.

 • Tappancsos burkolás

  7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Csak superlativus-ok jutnak eszembe: pontos, korrekt, megbízható, rendben dolgozó, kommunikáló jó csapat, szép munkával!!! Szerencse, hogy rájuk akadtunk, nagyon köszönjük az emberekhez és a saját munkájukhoz való hozzáállásukat!

több éves tapasztalat, legmaximálisabb szakmai precizitás.

 • Tappancsos burkolás

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Hatalmas választék,kedves eladók és segítőkész főnökség!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tappancsos burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló tappancsos burkolás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tappancsos burkolás: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a tappancsos burkolás átlagos ára 7600 - 14300 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján választhatunk Kecskeméten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Kecskeméten?

Most 42 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TAPPANCSOS BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal kereshető meg: tappancsos burkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy burkoló segítségét?

Egy profi burkoló a tappancsos burkolás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor burkolót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas