Családi ház vízvezeték szerelése Kecskemét területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték-szerelés a családi házban? Nem kell tovább keresni! Szakértőink Kecskeméten állnak rendelkezésedre, hogy gyorsan és hatékonyan megoldják a problémáidat. A szolgáltatásunk garantálja a minőségi munkát, és az áraink versenyképesek. Az árak a munka összetettségétől függnek, amelyet a helyszínen állapítunk meg. Ne várj tovább, hívj minket még ma és élvezd a biztonságos vízvezetéket otthonodban!

10 vízvezeték-szerelő most online

László

László

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

8300 - 15600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Kecskeméten!

Nem kell tovább különféle szakembereket, keresnie, itt minden munkára talál megoldást!

  • Családi ház vízvezeték szerelése

    3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Pontos megbízható csapat látszik a munkájukon A több évtizedes gyakorlat. Csak ajánlani tudom őket.

Sándor
2 éve

Rendelj akciós árakon webshopunkból, gyors kiszállítással! Több ezer termék szenzációs áron, magyar márkagaranciával. Nézz körül üzleteinkben! Fizetés Utánvéttel. Szakértői Segítség. Kedvező Hitel. Ingyenes Bolti Átvétel. Kedvezményes Árak.

  • Családi ház vízvezeték szerelése

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Csőtörés keresés volt

Jakab
2 éve

Országos kiszállítás - Hatalmas raktárkészlet - Szakszervizes beépítés - 2000 m2-es áruház. Rendeljen kényelmesen, otthonról, mi akár másnapra kiszállítjuk a termékét, garanciával!

  • Családi ház vízvezeték szerelése

    5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos rossz tapasztalat. Először hívtam vízvezeték szerelőt életemben, így nem cselekedtem elég határozottan, ez volt az én hibám. Kijöttek mosogató dugulás miatt, 5 perc alatt végeztek. A mosogató működött kb. 1,5 napig, majd ugyanolyan lett mint előtte. Felhívtam őket, azt mondták akkor biztosan közös probléma (mert társas házban lakunk), és intézzük el a közös képviselővel, mert különben ha újra kijönnek megint ki kell fizetni, és akkor legalább legyen közös költség. Másnak nem volt ezzel problémája, de mire ez kiderült, addigra lejárt a 7 nap garancia, aminek a létezéséről csak a lejárta után szereztem tudomást (szintén az én hibám is, nem olvastam el a weboldalt). Viszont 7 napon belül hívtam vissza őket, hogy megint rossz, és arról egy szó sem esett, hogy garancia van, azt mondták megint fizetni kell. Ez talán valami kommunikációs hiba volt a részükről, nem akarom a legrosszabbat feltételezni, mindenesetre 3 diák vagyunk, és kifizettünk 25 ezer forintot a semmire.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ne habozz, mert mindez INGYEN és kötelezettségmentesen elérhető! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő, családi ház vízvezeték szerelése közben Kecskeméten