Fürdőszoba vizvezeték szerelés Kecskeméten a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Szakértő fürdőszoba vizvezeték szerelő szolgáltatásunk segít Önnek megtalálni a tökéletes megoldást otthonában, Kecskeméten és környékén. Tapasztalt csapatunk garantálja a minőségi munkát és a megbízhatóságot, hogy Ön nyugodtan élvezhesse a fürdőszobáját anélkül, hogy aggódna a vízvezetékkel kapcsolatos problémák miatt. Az árak függenek a javítandó területtől és az igényektől, de biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást a pénztárcájának. Ne habozzon, hívjon minket még ma és élvezze a problémamentes fürdőszobát!

11 vízvezeték-szerelő szakember most online

József

József

Ma is elvallalom.

Gárgyán

Gárgyán

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

11900 - 22400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelő szakemberek Kecskeméten!

Jakuzzi Szervíz. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Gyors és megbízható.

  • Fürdőszoba vizvezeték szerelés

    2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg vagyok elégedve a(z) SDC duguláselhárítással. Tökéletes, precíz munkavégzés, megbízható, és gyors munkavégzés. Csak ajánlani tudom.

Emánuel
3 éve

Egyszerű megoldás a jakuzzik vízkezelésében.Nincsenek a szokásos kemikáliák!

  • Fürdőszoba vizvezeték szerelés

    6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül körülményesen, szakszerűtlenül és drágán járt el.

Barnabás
3 éve

Országos kiszállítás - Hatalmas raktárkészlet - Szakszervizes beépítés - 2000 m2-es áruház. Rendeljen kényelmesen, otthonról, mi akár másnapra kiszállítjuk a termékét, garanciával!

  • Fürdőszoba vizvezeték szerelés

    5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos rossz tapasztalat. Először hívtam vízvezeték szerelőt életemben, így nem cselekedtem elég határozottan, ez volt az én hibám. Kijöttek mosogató dugulás miatt, 5 perc alatt végeztek. A mosogató működött kb. 1,5 napig, majd ugyanolyan lett mint előtte. Felhívtam őket, azt mondták akkor biztosan közös probléma (mert társas házban lakunk), és intézzük el a közös képviselővel, mert különben ha újra kijönnek megint ki kell fizetni, és akkor legalább legyen közös költség. Másnak nem volt ezzel problémája, de mire ez kiderült, addigra lejárt a 7 nap garancia, aminek a létezéséről csak a lejárta után szereztem tudomást (szintén az én hibám is, nem olvastam el a weboldalt). Viszont 7 napon belül hívtam vissza őket, hogy megint rossz, és arról egy szó sem esett, hogy garancia van, azt mondták megint fizetni kell. Ez talán valami kommunikációs hiba volt a részükről, nem akarom a legrosszabbat feltételezni, mindenesetre 3 diák vagyunk, és kifizettünk 25 ezer forintot a semmire.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most vízvezeték-szerelő szakembert és kapj azonnal helyi, ellenőrzött szakemberek árajánlatait! Az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő szakember, fürdőszoba vizvezeték szerelés közben Kecskeméten