Ikea konyha beépítés Kecskemét szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ikea konyhabeépítő szakembert?

Ne menj tovább, a legjobbat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes ajánlatokból! Kecskeméten profi szakemberekkel, 59 fős csapattal az Ikea konyhád beépítése! Válaszd a minőséget és bízd ránk álmaid konyhájának megvalósítását! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskemét közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek ajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindez INGYENESEN! Szeretnél minőségi szakemberre bízni az Ikea konyhád beépítését? Keress minket még ma a Qjob-on és élvezd az ajánlatok sokszínűségét!

8 ikea konyhabeépítő most online

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

György

György

A környéken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az ikea konyha beépítés Kecskeméten?

10200 - 19200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ikea konyhabeépítőok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ikea konyhabeépítőt!

Ikea, Kika, Jysk és egyéb áruházak lapraszerelt bútorainak szakszerű szerelése Budapesten. Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése rövid határidővel Budapesten. Minőségi kivitelezés. Szolgáltatások: bútor összeszerelése, zárcsere.

 • Ikea konyha beépítés

  2400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Múlt hónapban vettem igénybe a cég szolgáltatását nagy csalódással sajnos. A szakértelem majdnem teljes hiányával szállítottak és szereltek össze egy nagyobb bútort, több hibával, röpke 4-4,5 óra alatt, amit persze fel is számoltak a végösszegbe. Számlát nem kaptam, viszont a mai napig ütköznek ki problémák azáltal, ahogy "összeszerelték" a terméket...Enyhén szólva nem ajánlom...

Bútoráruházak lapraszerelt bútorait kompletten összeszereljük, szerelvényezzük. Nincs kiszállási díj. Rugalmasság. Hullladék elszállítás. Tisztán dolgozunk.

 • Ikea konyha beépítés

  2200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom Őket! Korrekt, megbízható szállítók. Köszönöm a gyors segítséget!

Praktikus, esztétikus megoldások, nagy alapanyag választék. Minőségi egyedi bútor rövid határidővel.

 • Ikea konyha beépítés

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és precíz munkavégzés, tökéletes szakértelemmel és kedves mesteremberekkel. Kérdés: Kell ennél több? Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Bútorok kárpitozását, teljes javítását bízza szakembereinkre. Vállaljuk bőrbútorok, heverők, székek, kanapék áthúzását, kárpitozását. Szolgáltatások: bőrbútor javítás, antik bútor restaurálás, kárpitozás.

 • Ikea konyha beépítés

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A megbeszélthez, árajánlathoz képest kisebb teherautóval jöttek, így nem tudták elvinni az összes holmit. Azt ígérték, hogy legközelebb elviszik a még felgyülő apróságokkal, kisebb autóval. Amikor jeleztem, hogy kérem az újabb költöztetést, árajánlatot, elutasítottak, nem foglalkoztak vele. Önök előre megtekintették, hogy konkrétan miket kellett elvinni, a cél ismert volt, utólag ne álljon már elő azzal, hogy én csaptam be! Saját reagálásuk minősíti magukat a legjobban! A reagálásban használt modort, hangnemet és lejáratást pedig kikérem magamnak!

Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia. Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát.

 • Ikea konyha beépítés

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon megbízhatóak! Rendesen elvégezték a szállítást. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ikea konyhabeépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ikea konyha beépítés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ikea konyha beépítés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten az ikea konyha beépítés átlagára 10500 - 19700 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Kecskeméten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Kecskeméten?

Jelenleg 39 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: ikea konyha beépítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ikea konyha beépítés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: ikea konyha beépítés?

Az Ikea konyha beépítés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas