Konyha összeszerelés Kecskemét területén!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konyhaösszeszerelő szakembert?

Nem menj tovább, a legmegbízhatóbbat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes ajánlatokból! Kecskeméten összeszereljük a konyhádat! 60 szakemberünk áll rendelkezésedre, hogy valóra váltsd az álmaidat. Válassz minket és élvezd az eredményt! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdj neki, csak mondd el, hogy mi a probléma, és a Kecskeméten környékén elérhető szakembereink már ajánlattal jelentkeznek, hogy a lehető leghamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profillját, tanulmányozhatod az értékeléseket és kérhetsz további információkat is! Minden ingyenes! Helyezd el a kérvényed most a Qjob-on, és találj megfelelő szakembert a környéken!

9 konyhaösszeszerelő most online

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Karoly

Karoly

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a konyha összeszerelés Kecskeméten?

3300 - 6200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konyhaösszeszerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konyhaösszeszerelőt!

99%-os egyezés Régi Bútor Felvásárlás. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Régi Bútor Felvásárlás információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat.

 • Konyha összeszerelés

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Abszolút profi minden téren, legközelebb is őt választom. Teljesen elégedett vagyok vele, ajánlom mindenkinek.

Megtervezzük és elkészítjük álmai konyháját, praktikus megoldásokkal.

 • Konyha összeszerelés

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Eltunt 200 ezer forintommal. Nehogy előleget adjanak neki!

Látogasson el bemutatótermünkbe és szakértőink segítenek megtalálni a legjobb megoldást. Tömeggyártás helyett minőségi és igényes asztalostermékek készítése a célunk! Sok éves tapasztalat. Valósághű látványterv. Minőségi munkák.

 • Konyha összeszerelés

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Ismerőseim ajánlották Hemingwayt, hogy mindent felpakolnak, amit csak kell. Náluk a páncelszekrényt vittek. Nálam is rendben volt minden, időben jöttek. Tiszta autóval, rendezetten pakoltak, látszott a rutin, hogy nem ma kezdték a költöztetést.

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát

 • Konyha összeszerelés

  2300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Gyors munka, gyönyörű látványterv, segítőkész hozzáállás, profi kivitelezés, remek szakember: örülök, hogy megismertem. Lakásunk minden asztalos munkáját Ő készítette! Csak ajánlani tudom!!!

Válasszon két vagy három üléses ülőgarnitúrák, sarokkanapék, heverők és még sok más közül. Ülőgarnitúrák ágyazható, ágyneműtartós kivitelben - bemutatótermeben és online is.

 • Konyha összeszerelés

  3800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

4 éve szállítatok ezzel a céggel mindig pontosak és megbízhatóak voltak ahogy most is. Csak ajánlani tudom őket

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konyhaösszeszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos konyha összeszerelés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok