Kád beépítés Kecskeméten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Hozzuk be a luxust otthonába! Kád beépítés szolgáltatásunkkal garantáltan megtalálja a tökéletes megoldást fürdőszobájához. Bízza ránk a munkát és élvezze az új élményt, amit a káddal való fürdőzés jelent. Tapasztalt szakembereink garantálják a minőségi munkát és az időben történő teljesítést. Áraink versenyképesek és a beépítés ára a kád típusától és méretétől függ. Ne habozzon, kérje árajánlatunkat még ma és tegye egyedivé otthonát!

11 kád beépítőnek most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

18600 - 34800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kád beépítők Kecskeméten!

Minden feladatra , problémára van megoldásom , wellness hoteleknek is . Hívjon!

  • Kád beépítés

    5300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Rég nem találkoztam ilyen korrekt és gyors munkavégzéssel! A munka elvégzése után rend és tisztaság jellemezte a munkaterületet. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek!

Szilárd
2 éve

Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Csapcsere.

  • Kád beépítés

    5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkèszek, lelkiismeretesek, jó szakemberek!

Leó
2 éve

Beépíthető Mosdók Széles Választéka Mosdópulthoz Webáruházunkban! Tisztaság fél...

  • Kád beépítés

    4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, pontos szakember, előre jelezte a javítással kapcsolatos költségeket és a javítás időtartamát. Ajánlom mindenkinek! Időpont kérése ajánlott, mert mint a legtöbb szakember, be van ő is táblázva előre.

Andor
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj kád beépítő szolgáltatást percsek alatt! Érkeznek az ellenőrzött helyi szakemberek árajánlatai INGYEN és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy kád beépítőnek, kád beépítés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel lehet biztosítani a kád megfelelő szerelését?

A kád megfelelő szerelése érdekében javasoljuk a speciális kádszilikon használatát, amely biztosítja a vízzáróságot és a stabil rögzítést. Fontos, hogy a kád alatti talpazatot megfelelően illesszük, és a súlyát a megfelelő pontokon oszlassuk el. Javasoljuk továbbá a professzionális burkoló csapat igénybevételét. Az árak az elérhető szilikon típusától és a burkoló csapat árától függenek. Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy pontos árajánlatot adjunk!

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel lehet személyre szabni a kádat a különböző stílusokhoz és dizájnokhoz?

Az egyik legjobb módja annak, hogy személyre szabjuk a kádat a különböző stílusokhoz és dizájnokhoz, az a kerámia kád alkalmazása. A legjobb választás a Roca vagy a Villeroy&Boch változatai lehetnek, amelyek általában 300 és 1000 euró közötti árban mozognak. Azonban lehetőség van a kád tapétázására is, amely egyedivé és stílusossá teheti az adott teret. Ebben az esetben ajánlott a tarka, színes minták és textúrák alkalmazása.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen előnyei vannak a kád beépítésének a vízszigetelő rendszerrel kombinálva?

A kád beépítése vízszigetelő rendszerrel kombinálva kiváló megoldás az otthoni fürdőszobákban. Ennek előnye, hogy a víz nem fog beszivárogni a falakba vagy a padlóba, így elkerülhető a nedvesség okozta károsodás és penész kialakulása. Emellett a szigetelő rendszer hosszú távú védelmet biztosít a fürdőszobában a víz okozta károk ellen. Az Aquastop beépített kád teljes körűen biztosítja a vízszigetelést és árban is versenyképes a piacon, árában 150 000-200 000 Ft.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen költségekkel jár a kád beépítése szakemberrel?

A kád beépítése szakemberrel általában 50.000-100.000 forintba kerül, attól függően, hogy milyen kádot választunk, illetve mennyi munkával jár a beépítése. Az ár tartalmazza a szakember munkadíját, az anyagköltséget és a szükséges eszközök beszerzését is. Az árajánlat készítése előtt érdemes több szakemberrel is egyeztetni, hogy a legjobb ajánlatot válasszuk.

Olvas