Kád felújítása Kecskeméten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fürdőkádját szakemberünk segítségével! Kérjen ajánlatot most és élvezze a tiszta és modern kád nyújtotta élményt. A mi szolgáltatásunkkal a kád felújítása könnyen és gyorsan megoldható, ráadásul a legjobb áron. Az árak a kád méretétől és állapotától függenek, de biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek megfelelő árat. Ne habozzon, szerezze vissza fürdőszobája varázsát még ma. Keressen minket Kecskeméten és kérjen ajánlatot!

11 szakember fürdőkád javító most online

József

József

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

A környeken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

7600 - 14300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Kecskeméten!

Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok

  • Kád felújítása

    4700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható és pontos szakember. Visszatérô megrendelôk vagyunk, legyen szó kombi cirkóról, gáztûzhelyrôl vagy radiátorról, Gáborban még nem csalódtunk.

Péter
2 éve

Jakuzzik azonnal, készletről országos házhoz szállítással és akár ajándék kiegészítőkkel. Ne várj sokáig, nehogy elvigyék előled álmaid jakuzziját. Szerezd be most, áremelés előtt.

  • Kád felújítása

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan kiérkezett a szakember a helyszínre. Szimpatikus, mindenre kiterjedő alapossággal mérte fel a problémát. Megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel kezdet neki és oldotta meg a mosogatónk dugulását. Szívesen ajánlom a SDC duguláselhárítás céget mások figyelmébe a jó ár a gyorsaság és lelkiismeretes munkavégzése kapcsán.

Kelemen
2 éve

Fürdőszobák teljeskörű felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával! Szerelvények, szaniterek, burkolatok, vízvezetékek, lefolyók, szigetelések felújítása.

  • Kád felújítása

    5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Végtelenül korrekt

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, kád felújítása közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan javíthatom a kádhoz kapcsolódó WC-t?

A kádhoz kapcsolódó WC javítása általában a tömítések cseréjével oldható meg. A legjobb minőségű tömítések ára általában 500-1000 forint között van. Ha nem értesz hozzá, javasoljuk, hogy fordulj szakemberhez, mert a rosszul elvégzett javítás további problémákat okozhat.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú kádakat kínálnak a felújításhoz?

A felújításhoz kínált kádak között szerepelnek a különböző anyagokból készült modellek, például a kerámia, a porcelán és az akril kádak. A legnépszerűbb típusok közé tartoznak az akril kádak, amelyek ára általában 50 000 és 150 000 forint között mozog. Azonban a kerámia és porcelán kádak ára magasabb lehet, általában 150 000 forinttól kezdődően. Fontos megjegyezni, hogy a kád típusát a fürdőszoba mérete és az egyéni preferenciák is befolyásolhatják.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a penész problémát a kádhoz közel?

A penész problémájának megszüntetése a kádhoz közel többféle módon lehetséges. Első lépésként javasoljuk a penész eltávolítását valamilyen penészirtó szerrel, például a Domestos penészeltávolító spray-vel, melynek ára általában 1000-1500 forint körül van. Ezután fontos, hogy a kád környékét alaposan megtisztítsuk és szárítsuk, valamint rendszeresen szellőztessük a fürdőszobát, hogy a penész ne tudjon újra megtelepedni. Ha a probléma továbbra is fennáll, érdemes szakember segítségét kérni, aki speciális eszközökkel és módszerekkel tudja eltávolítani a penészt.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet javítani a kád vízszintjét?

A kád vízszintjének javítására több lehetőség is van. Az egyik megoldás a kád lefolyójának megtisztítása, amely segíthet eltávolítani az esetleges dugulásokat és javítani a víz lefolyását. Ha ez nem segít, akkor érdemes lehet felkeresni egy szakembert, aki átvizsgálja a kád csöveit és szükség esetén cseréli ki azokat. Egy másik lehetőség a víznyomás növelése, amely segíthet a vízszint emelésében. Azonban érdemes figyelni arra, hogy a magas víznyomás hosszú távon káros lehet a csövekre és a kádra is. A vízszint javításának ára függ a probléma súlyosságától és a szükséges javításoktól, általában azonban 10 000 és 50 000 forint között mozog.

Olvas