Lepattant zománc javítása Kecskemét szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Lepattant zománcodat szakszerűen és gyorsan javítjuk Kecskeméten! Bízd ránk a szolgáltatást, és élvezd a hibátlan mosolyt! A legjobb árakat kínáljuk, amelyek 10 000 és 30 000 forint között változnak, attól függően, hogy mennyi fogat kell javítani. Ne hagyd, hogy a lepattant zománcod rontsa a megjelenésed, hívj minket ma!

11 szakember, aki végzi a zománc javítását most online

István

István

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Tivadar

Tivadar

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

8600 - 16200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zománc javítását Kecskeméten!

Ajándék Bluetooth-os szórakoztató elektronika+2hangfal, vízköpő, világítás, vegyszercsomag. Ingyenes szállítás és beüzemelés az ország területén. Teremtsen otthon wellness élményt!

  • Lepattant zománc javítása

    5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló gyorsasággal segítettek. Megbízható precíz csapat! Máskor is őket hívom, merem ajánlani!

Dániel
2 éve

Magyarország több pontján: Jakuzzik, kerti bútorok, grillsütők és árnyékolók. Kérje szakértők segítségét és találja meg álmai masszázsmedencéjét! Amerikai...

  • Lepattant zománc javítása

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan megérkezett az úr a lakásomhoz. Kevés idő alatt és praktikusan végezte el a munkáját, az ár nem volt magas. Munka végeztével kitakarította az eldugult helyíséget, tudom ajánlani.

Ödön
2 éve

Süllyesztett mosdókagylók hatalmas választéka Magyarország legnagyobb bútorkeresőjén. Gyönyörű otthonról álmodsz? Nálunk mindent megtalálsz álmaid otthonához. Csak megbízható üzletek. Több mint 300 000 termék. Minden a szép otthonért.

  • Lepattant zománc javítása

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Előre egyeztetett időpontban két órát vártam rájuk. Az első órában még a forgalomra fogták, majd annyi nem volt bennük, hogy lemondják vagy szóljanak, hogy mégsem jönnek. Én több mint egy órát utaztam oda, majd vissza, így egy fél napomat vették el. Emiatt senkinek nem tudom ajánlani őket!

Levente
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most zománc javító szakembert percek alatt! Kérj ajánlatot INGYEN és kötelezettségmentesen az ellenőrzött, helyi szakembereinktől! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zománc javítását, lepattant zománc javítása közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen termékeket ajánlasz a lepattant zománc javításához a mosdóban?

A lepattant zománc javításához ajánlom a Cif Power & Shine mosogatószivacsot és a Porcelanosa KRION tisztítószert, amelyek ára 990 és 3 990 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyek a lepattant zománc javításának leggyakoribb módszerei?

A lepattant zománc javításának leggyakoribb módszerei közé tartozik a fogak polírozása, a fogkrémekkel történő kezelés, valamint a fogorvos által végzett fogfelületi tömés. Az árak változóak lehetnek, de általában a fogfelületi tömés ára 10 000-20 000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet otthon helyreállítani a lepattant zománcot a konyhai felületeken?

Sajnos, a lepattant zománc helyreállítása otthon nem lehetséges. Ajánlott szakemberrel konzultálni, aki javasolhatja a megfelelő megoldást. Az árak az elvégzendő munka típusától és a felület nagyságától függnek, általában pedig 10 000-50 000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Van-e speciális technika a lepattant zománc helyreállítására a fürdőszobai berendezéseken?

Igen, a fürdőszobai berendezések lepattant zománcának helyreállítására különleges technikák állnak rendelkezésre. Az egyik ilyen lehetőség a Porcelanosa króm-kerámia bevonata, amely átlagosan 20 000-30 000 forintba kerül négyzetméterenként. Másik lehetőség a Kaldewei Coating, amely átlagosan 35 000-40 000 forintba kerül négyzetméterenként. Mindkét technika hatékony megoldást kínál a lepattant zománc helyreállítására.

Olvas