Kád újrafestése Kecskemét területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel otthonát a Kád újrafestése szolgáltatással! Bízza ránk a munkát, hogy a fürdőszobája új életre keljen! Garantáljuk, hogy a szakembereink tökéletesen elvégzik a munkát, és a kád újra ragyogóan fog kinézni. A legjobb áron kínáljuk a szolgáltatást, mely az általunk használt festék típusától és a kád méretétől függ. A Kád újrafestése szolgáltatásunkat Kecskeméten is elérheti, így ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

10 kádfestő vagy kádújító most online

János

János

Ingyenes kiszallas.

Botond

Botond

erdekel.

Roland

Roland

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

10800 - 20300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádfestők és kádújítók Kecskeméten!

Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Csapcsere.

  • Kád újrafestése

    5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkèszek, lelkiismeretesek, jó szakemberek!

Leó
2 éve

Beépíthető Mosdók Széles Választéka Mosdópulthoz Webáruházunkban! Tisztaság fél...

  • Kád újrafestése

    4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, pontos szakember, előre jelezte a javítással kapcsolatos költségeket és a javítás időtartamát. Ajánlom mindenkinek! Időpont kérése ajánlott, mert mint a legtöbb szakember, be van ő is táblázva előre.

Andor
3 éve

99%-os egyezés A Keresési Lekérdezésével. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Fürdőkád Lefolyó Tisztítás információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat.

  • Kád újrafestése

    3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Profi, gyors, megfizetett, megbízható.

Valér
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfestőt vagy kádújítót és kérj helyi szakértők árajánlatát - az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Percek alatt találhatod meg az ideális szakembert. Kattints IDE!

Egy kádfestő vagy kádújító, kád újrafestése közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszüntetni a kádban lévő vízkövet?

A leggyakoribb és hatékony módszer a vízkőoldó használata, megfelelő eszközökkel (pl. súrolókefe). Ajánlott termékek közé tartozik a Calgonit Vízkőoldó Zselé (ára kb. 1000 Ft/liter) vagy a WC-Duck Vízkőoldó (ára kb. 600 Ft/liter). Alternatív megoldásként használható ecetet és citromsavat tartalmazó házi készítmények is. Elegendő öblítés után használatuk hatékony eredményt érhet el.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszüntetni a kádon lévő repedéseket?

A legjobb módszer a kád csere, ami általában 50 000-150 000 forintba kerül. Más lehetőség a repedések javítása speciális tömítőanyagokkal vagy speciális folyadékokkal, ami általában 10 000-20 000 forintba kerül. Azonban ezek a módszerek átmeneti megoldások lehetnek, és a repedések előbb-utóbb újra megjelennek.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak a professzionális kád festési szolgáltatók?

A professzionális kád festési szolgáltatók kiváló minőségű festékanyagokat és technikákat alkalmaznak, hogy a régi és sérült kádakat teljesen felújítsák. Az árak általában úgy alakulnak, hogy az alapos előkészítő munkálatok, mint a kopásmentesítő anyagok használata és a felület más előkészítése, kapnak felmerülnek. Az árak általában körülbelül 30.000-50.000 forint között mozoghatnak, attól függően, hogy milyen méretű és állapotú a kád.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszüntetni a festett kádon lévő ragacsos foltokat?

A festett kádon lévő ragacsos foltokat legjobban acetonnal, szódabikarbónával és ecettel lehet eltávolítani. Az acetont azonban óvatosan kell használni, mert károsíthatja a kád felületét. A szódabikarbónát és az ecetet keverjük össze, majd ezzel a keverékkel kend be a foltokat, majd hagyjuk hatni néhány percig. Ezután töröljük le a felületet egy szivaccsal vagy puha ronggyal. Ha ezek a módszerek nem segítenek, akkor érdemes kipróbálni speciális kádtisztító szerek, mint például a Cillit Bang Kádtisztító Spray, amelynek ára átlagosan 2500 Ft.

Olvas