Zománcozott kád felújítása Kecskeméten a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Támaszkodva évtizedes tapasztalatunkra a fürdőszobád új életre kelhet! Vállaljuk zománcozott kádak felújítását Kecskemét területén. Egyedi ajánlatunkkal a kád újra ragyogóvá és higiénikussá válhat. Áraink rugalmasak, hogy mindenki megtalálja a számítását. Árak: 30.000 Ft-tól, attól függően, hogy milyen állapotban van a kád. Ne habozz, hívj most és kérj ingyenes árajánlatot!

11 szakember fürdőkád javító most online

Alajos

Alajos

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Károly

Károly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Kecskeméten!

Ingyenes helyszíni felmérés, látványterv készítése, generálkivitelezés.

  • Zománcozott kád felújítása

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Pontos es megbizhato. Ajanlom.

Viktor
2 éve

Jakuzzik azonnal, készletről országos házhoz szállítással és akár ajándék kiegészítőkkel. Ne várj sokáig, nehogy elvigyék előled álmaid jakuzziját. Szerezd be most, áremelés előtt.

  • Zománcozott kád felújítása

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan kiérkezett a szakember a helyszínre. Szimpatikus, mindenre kiterjedő alapossággal mérte fel a problémát. Megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel kezdet neki és oldotta meg a mosogatónk dugulását. Szívesen ajánlom a SDC duguláselhárítás céget mások figyelmébe a jó ár a gyorsaság és lelkiismeretes munkavégzése kapcsán.

Kelemen
2 éve

Jakuzzik, Grillek, kerti bútorok és kiegészítők egy helyen. Elképesztő ajánlatokkal várjuk. Minőségi termékek, modern stílus, nagy választék. Kérdezzen Profi szakértőinktől!

  • Zománcozott kád felújítása

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Villámgyors, korrekt, normális áron(a gyorsaságot persze meg kell fizetni de ez rendben van).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, zománcozott kád felújítása közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi időbe telik egy zománcozott kád helyreállítása?

Az idő, amire szükség van egy zománcozott kád helyreállításához, változó lehet attól függően, hogy milyen típusú sérülések vannak rajta. Általában azonban 1-2 napot vesz igénybe, és árak általában 50 000-100 000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi ideig tart a zománcozott kád felújítása?

A zománcozott kád felújítása általában 1-2 napot vesz igénybe, és ára általában 40 000-60 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen méretű és állapotú a kád. Azonban érdemes megjegyezni, hogy a felújítás ára nagyban függ a kiválasztott szolgáltatótól és a felhasznált anyagok minőségétől is.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen garancia van a zománcozott kád helyreállítására?

A zománcozott kád helyreállítására általában 2-5 év garanciát vállalnak a szakemberek, attól függően, hogy milyen típusú javításról van szó. Az árak pedig általában 20 000 és 50 000 forint között mozognak. Ajánlott szakemberrel végeztetni a munkát, hogy biztos lehessünk a minőségben és a garanciában.

Olvas

Gyakori kérdés

Van-e mód a zománcozott kádak színezésére vagy mintázására?

Igen, van mód a zománcozott kádak színezésére vagy mintázására. A legnépszerűbb lehetőség a kádak felújítása a Porcelanosa cég által kínált KRION anyaggal, melynek ára körülbelül 50 000 forint négyzetméterenként. Ezen kívül számos más lehetőség is létezik, beleértve a festést és a matricázást is, azonban ezek hatékonysága és időtállósága változó lehet. Ajánlott szakemberrel konzultálni a legmegfelelőbb megoldás kiválasztása érdekében.

Olvas