Régi kád felújítása Kecskeméten gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Tegye újjá régi kádját és élvezze a kényelmet és stílust, amit egy modern fürdőszoba nyújt. Keresse szakértőinket, akik felújítják kádját, és új életet lehelnek a fürdőszobájába. A szolgáltatásunk magában foglalja a kád teljes felújítását, a vízszigetelést és a burkolást. Az árak a kád méretétől és állapotától függnek, de biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk az Ön igényeit kielégítő megoldást. Ne habozzon! Tegye újjá kádját még ma!

11 szakember fürdőkád javító most online

János

János

erdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

10700 - 20100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Kecskeméten!

Fürdőszobák teljeskörű felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával! Szerelvények, szaniterek, burkolatok, vízvezetékek, lefolyók, szigetelések felújítása.

  • Régi kád felújítása

    5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Végtelenül korrekt

Minőségi gránit mosogatók. Folyamatos akciók készleten lévő termékeinkre. Összetétel: 80%

  • Régi kád felújítása

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Eszmeletlen bunko szerelo, meg a telefonban is, ha magam probalnam megszerelni meg az is jobb lenne.

Mór
3 éve

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta vízszerelési munkát. vízserelés. ingyenes kiszállás. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • Régi kád felújítása

    3600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon Jó szakember.

Benjámin
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád javítására és pár perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. INGYENES és kötelezettségmentes! Kattints ide a megrendeléshez!

Egy szakember fürdőkád javító, régi kád felújítása közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen előnyei vannak a beépített kádaknak?

A beépített kádak előnye, hogy könnyen tisztíthatóak, és a fürdőszobában harmonikusabb megjelenést biztosítanak. Az árak változóak a kád típusától és anyagától függően, átlagosan 100 000 és 300 000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen gyakran kell cserélni a régi kádat?

A régi kádat általában javasolt cserélni, ha már több mint 15 éves és jelentős kopások vagy repedések vannak rajta. Az átlagos kádcserék ára Magyarországon kb. 150 000-300 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típusú kádra van szükség. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy a kádcserével járó költségek mellett további költségek is felmerülhetnek, mint például a burkolatok vagy a csövek cseréje.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyi ideig tart a régi kádak javítása?

A régi kádak javítása általában körülbelül 1-2 napig tart, attól függően, hogy milyen sérüléseket kell javítani. Az árak változóak lehetnek, de általában 20 000-40 000 forint között mozognak. Azonban javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot a szakembertől, hogy pontosabb információkat kapjon.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan tudom megnövelni a régi kád hőtartását?

A régi kád hőtartásának növelése érdekében javasoljuk a kád szigetelését. Ehhez használhatunk hőszigetelő lapokat, amelyek ára általában 800-1200 forint/m2 körül van. A lapokat a kád oldalára ragaszthatjuk, majd a ragasztóréteget hőálló szilikonmal lezárhatjuk. Ezzel a módszerrel akár 30-40%-kal is növelhetjük a kád hőtartását.

Olvas