Öntvény kád felújítása Kecskeméten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Adjunk új életet kádjának! Válassza szolgáltatásunkat, ami garantáltan hosszú élettartamot biztosít a felújított öntvény kádjának. Tapasztalt szakembereink segítségével gyorsan és precízen megoldjuk a kád problémáit, így Önnek semmi más dolga nincs, csak élvezni a frissített fürdőszobát. Áraink széles skálán mozognak, attól függően, hogy milyen méretű és állapotú kádról van szó. Az árak 30 000 Ft-tól indulnak, és akár 100 000 Ft-ig is terjedhetnek. Az árak tartalmazzák az anyagköltséget és az alkatrészbeszerzést. Szolgáltatásunk egyedülálló a piacon, így ne habozzon, és kérje szakértőink segítségét még ma!

10 szakember végzi az öntvény kád felújítását most online

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Balázs

Balázs

Ingyenes kiszallas.

Marius

Marius

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek végzik az öntvény kádak felújítását Kecskeméten!

Rendelj akciós árakon webshopunkból, gyors kiszállítással! Több ezer termék szenzációs áron, magyar márkagaranciával. Nézz körül üzleteinkben! Fizetés Utánvéttel. Szakértői Segítség. Kedvező Hitel. Ingyenes Bolti Átvétel. Kedvezményes Árak.

  • Öntvény kád felújítása

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Csőtörés keresés volt

Jakab
2 éve

Országos kiszállítás - Hatalmas raktárkészlet - Szakszervizes beépítés - 2000 m2-es áruház. Rendeljen kényelmesen, otthonról, mi akár másnapra kiszállítjuk a termékét, garanciával!

  • Öntvény kád felújítása

    5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos rossz tapasztalat. Először hívtam vízvezeték szerelőt életemben, így nem cselekedtem elég határozottan, ez volt az én hibám. Kijöttek mosogató dugulás miatt, 5 perc alatt végeztek. A mosogató működött kb. 1,5 napig, majd ugyanolyan lett mint előtte. Felhívtam őket, azt mondták akkor biztosan közös probléma (mert társas házban lakunk), és intézzük el a közös képviselővel, mert különben ha újra kijönnek megint ki kell fizetni, és akkor legalább legyen közös költség. Másnak nem volt ezzel problémája, de mire ez kiderült, addigra lejárt a 7 nap garancia, aminek a létezéséről csak a lejárta után szereztem tudomást (szintén az én hibám is, nem olvastam el a weboldalt). Viszont 7 napon belül hívtam vissza őket, hogy megint rossz, és arról egy szó sem esett, hogy garancia van, azt mondták megint fizetni kell. Ez talán valami kommunikációs hiba volt a részükről, nem akarom a legrosszabbat feltételezni, mindenesetre 3 diák vagyunk, és kifizettünk 25 ezer forintot a semmire.

Ferenc
2 éve

Karcolásálló mosdókagyló.Garantált illeszkedés - akkumulátorok és adagolók azonos színben!

  • Öntvény kád felújítása

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Egyeztetés jól indult, közölte, hogy "Ma esetleg egy 18:00 belefér...". Erre kérdeztem, hogy "Ez akkor most 100%? Mert az esetleg nekem nem tűnik biztosnak, tudnánk pontosítani?". Válasz: "Jól van uram, tudja mit? Hagyjuk egymást békén" és letette a telefont. Örülök, hogy nem jött létre a dolog, egy erőszakos, komplexusos formának tűnik. Bár lehet, éppen egy rossz pillanatban fogtam ki.

Benjámin
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert az öntvény kád felújítására, és percek alatt kapj ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatokat helyi szakemberektől! Ne habozz, kattints!

Egy szakember végzi az öntvény kád felújítását, öntvény kád felújítása közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet a legjobban tisztítani a kád lefolyóját?

A legjobb megoldás a kád lefolyójának tisztítására az, ha használsz egy erős lefolyótisztítót, mint például a Mr. Muscle Lefolyótisztító, amely hatékonyan és gyorsan eltávolítja az eldugult szennyeződéseket és szőrszálakat. Az ára általában 1000-2000 forint között mozog és könnyen beszerezhető a helyi boltokban vagy online áruházakban. Fontos, hogy az utasításokat pontosan kövesd és használj védőkesztyűt, mivel a termék erős vegyi anyagokat tartalmaz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet eltávolítani a festékmaradványokat az öntvény kádról?

A festékmaradványok eltávolításához javasolt használni a Festékeltávolító Sprayt a Hammerite márkától, amely alkalmas a fémfelületekhez. Ára körülbelül 3000 forint. Használat előtt javasolt tesztelni a felületen, hogy ne okozzon kárt az öntvényben.

Olvas

Népszerű kérdés

Mik a legfontosabb lépések a kád felújítási folyamatában?

A kád felújításának legfontosabb lépései közé tartozik a felület előkészítése, a repedések és lyukak kitöltése, a felület csiszolása, majd a festés vagy bevonat felhordása. A megfelelő termékek kiválasztása és a munka precíz végzése kulcsfontosságú a tartós eredmény eléréséhez. A kád felújítása általában 50-150 ezer forintba kerül, attól függően, hogy milyen típusú kádról van szó és milyen minőségű anyagokat használnak fel a felújításhoz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú szennyvíztisztító rendszereket ajánl a kádhoz?

A kádhoz ajánlott szennyvíztisztító rendszerek között a legnépszerűbbek a biológiai tisztítók, például a Klaro Easy vagy a BioKube. Áruk általában 300-500 euró között mozognak. Fontos megjegyezni, hogy a megfelelő rendszer kiválasztásához szakértői tanácsadásra van szükség, figyelembe véve a helyi szennyvízelvezetési szabályokat és a kád méretét.

Olvas