Minőségi zománc kád felújítása Kecskeméten. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fürdőszobáját a Zománc kád felújításával! Keresse szakembereinket Kecskeméten, akik garantáltan a legjobb minőséget nyújtják. A Zománc kád felújítása árak 30,000 Ft-tól 80,000 Ft-ig terjedhetnek, attól függően, hogy milyen állapotban van a kádja. Ne hagyja, hogy a kopott, elhasználódott kádja rontsa el fürdőszobájának összképét! Válassza a Zománc kád felújítását, és élvezze az új kád nyújtotta friss élményt. Hívjon minket most!

11 szakember, aki végzi a zománc kád felújítását most online

Gergely

Gergely

A környeken vagyok.

István

István

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

8600 - 16200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zománc kád felújítását Kecskeméten!

Nem kell tovább különféle szakembereket, keresnie, itt minden munkára talál megoldást!

  • Zománc kád felújítása

    3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Pontos megbízható csapat látszik a munkájukon A több évtizedes gyakorlat. Csak ajánlani tudom őket.

Sándor
2 éve

Ajándék Bluetooth-os szórakoztató elektronika+2hangfal, vízköpő, világítás, vegyszercsomag. Ingyenes szállítás és beüzemelés az ország területén. Teremtsen otthon wellness élményt!

  • Zománc kád felújítása

    5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló gyorsasággal segítettek. Megbízható precíz csapat! Máskor is őket hívom, merem ajánlani!

Dániel
2 éve

Országos kiszállítás - Hatalmas raktárkészlet - Szakszervizes beépítés - 2000 m2-es áruház. Rendeljen kényelmesen, otthonról, mi akár másnapra kiszállítjuk a termékét, garanciával!

  • Zománc kád felújítása

    5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos rossz tapasztalat. Először hívtam vízvezeték szerelőt életemben, így nem cselekedtem elég határozottan, ez volt az én hibám. Kijöttek mosogató dugulás miatt, 5 perc alatt végeztek. A mosogató működött kb. 1,5 napig, majd ugyanolyan lett mint előtte. Felhívtam őket, azt mondták akkor biztosan közös probléma (mert társas házban lakunk), és intézzük el a közös képviselővel, mert különben ha újra kijönnek megint ki kell fizetni, és akkor legalább legyen közös költség. Másnak nem volt ezzel problémája, de mire ez kiderült, addigra lejárt a 7 nap garancia, aminek a létezéséről csak a lejárta után szereztem tudomást (szintén az én hibám is, nem olvastam el a weboldalt). Viszont 7 napon belül hívtam vissza őket, hogy megint rossz, és arról egy szó sem esett, hogy garancia van, azt mondták megint fizetni kell. Ez talán valami kommunikációs hiba volt a részükről, nem akarom a legrosszabbat feltételezni, mindenesetre 3 diák vagyunk, és kifizettünk 25 ezer forintot a semmire.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértőt a zománc kád felújításához és percek alatt ajánlatot kapsz az ellenőrzött helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zománc kád felújítását, zománc kád felújítása közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a foltokat a felújított zománc kádon?

A legjobb megoldás a foltok eltávolítására a Zománc-Net tisztítópor, amelyet általában 1500-2000 forintért lehet megvásárolni az áruházakban. A porral történő tisztítás előtt javasolt a kád alapos áztatása meleg vízben és a foltok előzetes eltávolítása szappanos vízzel és szivaccsal. A Zománc-Net tisztítópor hatékonyan eltávolítja a makacs foltokat és visszaadja a kád eredeti ragyogását.

Olvas

Gyakori kérdés

Mik a legfontosabb figyelmeztető jelek a zománc kád sérülésére?

A legfontosabb figyelmeztető jelek a zománc kád sérülésére a repedések, karcolások és a matt felület. Ha az ilyen jeleket észleli, javasoljuk a kád helyreállítását vagy cseréjét. A zománc kád ára általában 40 000 és 150 000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Lehetséges-e saját magam felújítani a zománc kádat?

Nem javasoljuk, hogy saját maga végezze a zománc kád felújítást, mivel ez bonyolult és szakértelmet igényel. A felújítás ára általában 50 000-100 000 forint között van, és a munka szakemberek által történik, akik megfelelő eszközökkel és anyagokkal rendelkeznek a feladathoz. Ha hibásan végzi el a felújítást, akkor az idővel további problémákhoz vezethet. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel, hogy biztosítsa a kád hosszú élettartamát és biztonságos használatát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen anyagokat használnak a zománc kád felújításához?

A zománc kád felújításához általában speciális, 2 komponensű zománcfestéket használnak, például a Hammerite Direct to Rust Metal Paintet, amelynek ára körülbelül 10 000 forint. A festék alkalmazása előtt fontos a felület előkészítése, például a régi zománc eltávolítása és a felület alapos megtisztítása.

Olvas