Teljes körű fürdőkád festés Kecskeméten. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Új szolgáltatásunkkal mostantól lehetőséged van fürdőkádjaid megújítására Kecskeméten! Profi szakembereink festéssel varázsolják újjá fürdőkádjaidat a legjobb minőségű festékekkel és szerszámokkal, így garantáltan tartós és esztétikus eredményt érhetsz el. A fürdőkád festés ára a mérettől és az igénybevett szolgáltatásoktól függ, de biztos lehetsz benne, hogy megbízható és versenyképes árakat kínálunk. Ne habozz, kérj ajánlatot tőlünk még ma, és élvezd az új fürdőkád varázsát!

10 szakember, aki végzi a fürdőkád festés szolgáltatást most online

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

3400 - 6500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád festés szolgáltatást Kecskeméten!

Magyarország több pontján: Jakuzzik, kerti bútorok, grillsütők és árnyékolók. Kérje szakértők segítségét és találja meg álmai masszázsmedencéjét! Amerikai...

  • Fürdőkád festés

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan megérkezett az úr a lakásomhoz. Kevés idő alatt és praktikusan végezte el a munkáját, az ár nem volt magas. Munka végeztével kitakarította az eldugult helyíséget, tudom ajánlani.

Ödön
2 éve

Egyéni méretek és igények alapján elkészítjük üveg zuhanykabinját, és beépítjük. Rendeljen saját édenkertet a fürdőszobájába, és akár 1 hét alatt beépítjük! Egyedi üveg zuhanykabin.

  • Fürdőkád festés

    5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyors mosógép cserét/ bekötést. Ajánlom mindenkinek!

Szilárd
2 éve

2022.január 3tol Hihetetlen Nyitási kedvezmények.Az ELSŐ vásárlóinknak Ajándék Meglepetés. ÚJ Főhadiszállásunk. Budapesti Bemutatótermünkben Artesian modellek Ajándék meglepetéssel.

  • Fürdőkád festés

    5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Irracionálisan drága. Nem ajánlom senkinek.

Gyula
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Igényeld a fürdőkád festés szolgáltatást most, és várj percek alatt ellenőrzött, helyi szakemberek árainak ajánlatait! Rendeld meg most INGYEN és kötelezettségmentesen!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád festés szolgáltatást, fürdőkád festés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Használhatok-e bármilyen festéket a fürdőkádhoz?

Nem ajánlott bármilyen festéket használni a fürdőkádhoz, mivel azokat speciális, fürdőkádra való festékkel kell festeni, hogy a tartósság és a vízállóság biztosítva legyen. A rossz minőségű festék sérüléseket, foltokat, elszíneződést és egyéb problémákat okozhat. Ezért mindig érdemes szakember segítségét kérni a fürdőkád festéséhez, és csak minőségi

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a festékfelhőket a fürdőkádon?

A festékfelhők eltávolításához használjon acetont vagy festékleoldót, és törölje le a fürdőkádot egy puha ronggyal. Ügyeljen arra, hogy megfelelően szellőztessen, és használjon védőkesztyűt. Ha a festék már megszáradt, akkor használjon egy éles pengéjű ollót vagy borotvát a festék eltávolításához, de ügyeljen arra, hogy ne karcolja meg a kádat.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú festéket használjak, ha a fürdőkád felülete kopott vagy matt?

Ha a fürdőkád felülete kopott vagy matt, akkor a legjobb választás a fürdőkád festéke. Ez a speciális festék kifejezetten fürdőkádakhoz lett kifejlesztve, és ellenáll a víznek, a foltoknak és a kopásnak. A fürdőkád festék használata előtt fontos alaposan megtisztítani és előkészíteni a felületet.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi idő alatt szárad ki a primer a fürdőkádon?

A fürdőkád primer általában 24-48 óra alatt szárad ki, de ez a hőmérséklet, páratartalom és a primer típusától függően változhat. Fontos, hogy a teljes száradási időt betartsuk, mielőtt víz érintkezne a felülettel.

Olvas