Akril kád felújítása Kecskemét területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Frissítsd fel az akril kádat most! Keresd a legjobb szakembereket Kecskeméten, akik garantáltan újra ragyogóvá varázsolják fürdőszobádat. Árak változóak, attól függően, hogy milyen méretű és állapotú a kád, azonban általában 30 000-50 000 forint között mozognak. Ne várj tovább, és kattints a weboldalunkra, ahol részletes információkat találsz a szolgáltatásról és az árakról!

10 kádfelújító szakember most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

Róbert

Róbert

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

11300 - 21200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádfelújító szakemberek Kecskeméten!

Gránit mosogatótálcák készletről akár szettben is, 1-2 napos szállítási határidővel! 10-15 éves garanciával fehér, fekete, szürke, bézs, fekete-szemcsés színekben.

  • Akril kád felújítása

    4500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan és szakszerüen segítettek

Zsigmond
2 éve

Országos kiszállítás - Hatalmas raktárkészlet - Szakszervizes beépítés - 2000 m2-es áruház. Rendeljen kényelmesen, otthonról, mi akár másnapra kiszállítjuk a termékét, garanciával!

  • Akril kád felújítása

    5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos rossz tapasztalat. Először hívtam vízvezeték szerelőt életemben, így nem cselekedtem elég határozottan, ez volt az én hibám. Kijöttek mosogató dugulás miatt, 5 perc alatt végeztek. A mosogató működött kb. 1,5 napig, majd ugyanolyan lett mint előtte. Felhívtam őket, azt mondták akkor biztosan közös probléma (mert társas házban lakunk), és intézzük el a közös képviselővel, mert különben ha újra kijönnek megint ki kell fizetni, és akkor legalább legyen közös költség. Másnak nem volt ezzel problémája, de mire ez kiderült, addigra lejárt a 7 nap garancia, aminek a létezéséről csak a lejárta után szereztem tudomást (szintén az én hibám is, nem olvastam el a weboldalt). Viszont 7 napon belül hívtam vissza őket, hogy megint rossz, és arról egy szó sem esett, hogy garancia van, azt mondták megint fizetni kell. Ez talán valami kommunikációs hiba volt a részükről, nem akarom a legrosszabbat feltételezni, mindenesetre 3 diák vagyunk, és kifizettünk 25 ezer forintot a semmire.

Ferenc
2 éve

Minden feladatra , problémára van megoldásom , wellness hoteleknek is . Hívjon!

  • Akril kád felújítása

    5300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Rég nem találkoztam ilyen korrekt és gyors munkavégzéssel! A munka elvégzése után rend és tisztaság jellemezte a munkaterületet. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek!

Szilárd
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfelújítást és vedd fel a kapcsolatot az ellenőrzött helyi szakemberekkel percek alatt! Töltse ki az űrlapot INGYEN és kötelezettség nélkül, hogy kapjon árajánlatokat!

Egy kádfelújító szakember, akril kád felújítása közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen hatást gyakorol az akril kád csúszásgátló bevonata a tapintásra?

Az akril kád csúszásgátló bevonata általában enyhén tapadó, így biztosítja a jobb tapintást és csúszásmentes felületet. A csúszásgátló bevonat ára általában 10-20 ezer forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esztétikai hatással járhat az akril kád javítása?

Az akril kád javítása esztétikai szempontból nagyon előnyös lehet, mivel a javítás során eltávolítják a sérüléseket és karcolásokat, így a kád újra ragyogóan néz ki. Az árak változóak lehetnek a javítás típusától és a sérülés nagyságától függően, általában azonban 20 000-50 000 forint közötti árkategóriában mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyire tartós az akril kád javítása?

Az akril kád javítása tartós lehet, ha a szakember megfelelően végzi el a munkát és a kád sérülése nem túl nagy. Általában az ilyen javítások ára 10 000-20 000 forint között mozog. Azonban fontos megjegyezni, hogy a javítás után a kád további karbantartást igényel, például a tisztítást és a megfelelő használatot.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen gyakran kell felújítani vagy cserélni az akril kád csúszásgátló bevonatát?

Az akril kád csúszásgátló bevonatát általában 5-7 év használat után érdemes felújítani vagy cserélni. Az árak különbözőek lehetnek a különböző márkák és típusok között, de átlagosan 10 000-30 000 forintba kerülhet a bevonat cseréje. Ajánlott azonban az időben történő karbantartás és tisztítás, hogy a bevonat hosszabb ideig megőrizze csúszásgátló tulajdonságait.

Olvas