Műanyag kád felújítása Kecskeméten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fürdőszoba kádját most! Profi szakemberek várnak Kecskeméten, hogy garantáltan elégedett legyen az eredménnyel. Műanyag kádjának frissítése akár 35.000-55.000 Ft-ig terjedhet az anyagoktól és a munka mennyiségétől függően. Ne várjon tovább, válassza a minőséget és a megbízhatóságot. Hívjon most és kérjen ajánlatot a műanyag kád felújítására!

11 szakember, aki végzi a műanyag kád felújítását most online

József

József

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Géza

Géza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a műanyag kád felújítását Kecskeméten!

Beépíthető Mosdók Széles Választéka Mosdópulthoz Webáruházunkban! Tisztaság fél egészség - szaniter termékek, kiegészítők, amikre mindenkinek szüksége lehet.

  • Műanyag kád felújítása

    5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A weblapon fővezeték tisztításra 15-20 ezres árat írnak, telefonban már 35-40-et mondanak. Ezek után inkább nem hívnám ki őket.

Ákos
3 éve

Jakuzzi Szervíz. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Gyors és megbízható.

  • Műanyag kád felújítása

    2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg vagyok elégedve a(z) SDC duguláselhárítással. Tökéletes, precíz munkavégzés, megbízható, és gyors munkavégzés. Csak ajánlani tudom.

Emánuel
3 éve

Extra minőség és extra garancia! Kádprofesszor - vele biztosra mehet. Könnyen tisztítható. Esztétikus. Tartós.

  • Műanyag kád felújítása

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, jó szakember. Csak ajánlani tudom.

Eligius
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj MŰANYAG KÁD FELÚJÍTÓ szakembert Téged is! Kérj percek alatt INGYEN helyi szakértőktől árajánlatot, és legyél biztos a választásban! Jegyezd fel most!

Egy szakember, aki végzi a műanyag kád felújítását, műanyag kád felújítása közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen műanyag kádakat ajánlasz a felújításhoz?

A legjobb választás a Villeroy & Boch Oberon 180x80-as műanyag kádja, amelynek ára körülbelül 120 000 forint. Ez a kád kiváló minőségű anyagokból készült, tartós és könnyen tisztítható. Ha szeretnél valami olcsóbbat, akkor ajánlom a Ravak Evolution 170x75-ös műanyag kádját, amelynek ára körülbelül 50 000 forint. Ez a kád szintén jó minőségű és tartós, de nem annyira luxus, mint a Villeroy & Boch kádja.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet vízhatárolót készíteni a műanyag kádnál?

A legjobb módja a vízhatároló készítésének a műanyag kádnál az AquaStop vízhatároló szalag használata. Ez a szalag kiváló minőségű PVC-ből készül, és könnyen felhelyezhető a kád peremére. Az AquaStop szalag ára körülbelül 2000 forint.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen formájú műanyag kádat válasszak?

A műanyag kád formájának kiválasztása a személyes preferenciáktól függ. Azonban fontos figyelembe venni a fürdőszoba méretét és elrendezését, valamint a kád méretét és alakját. A Ravak Duo műanyag kádak kiváló minőségűek és számos formában kaphatóak, beleértve a szögletes, ovális és sarokkádakat is. Áruk változó, de átlagosan 50 000-60 000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen időtartamra szól a műanyag kád garancia?

A műanyag kád garanciája általában 5-10 év közötti időtartamra szól, attól függően, hogy milyen gyártótól származik és milyen típusú. Például, a Kaldewei műanyag kád garanciája 30 évig érvényes, míg a Roca műanyag kád garanciája általában 5 évig szól. Azonban fontos megjegyezni, hogy a garancia csak a gyártási hibákból adódó problémákra vonatkozik, nem pedig a normál használatból eredő kopásra vagy sérülésekre.

Olvas