Kémény tisztítás Kecskeméten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 54 kéményépítő közül! Korrekt kémény tisztítás árak: 9200-17300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

8 kéményépítő most online

János

János

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a kémény tisztítás Kecskeméten?

9200 - 17300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Felújítjuk palatetőjét bontás nélkül is, Ingyenes Kiszállással. Hívjon Minket Hétvégén is! Lapos tető szigetelése Országosan Ingyenes Kiszállással akár Hétvégi Munkavégzéssel. Minőségi munka. Hétvégén is hívhat. Akciós Árak. Szolgáltatások: Tetőfedés, Bádogozás.

 • Kémény tisztítás

  9500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Excellent customer service, great prices!

2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg.

 • Kémény tisztítás

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megoldottak mindent és a fundamentának is megfelelő számlát tudtak adni a javításról.

Felújítjuk palatetőjét akár bontás nélkül is, Ingyenes Kiszállással. Hívjon Minket Most! Akciós Palatető javítás az egész országban. Profi munka kedvező áron! Hétvégén is! Akciós Árak. Minőségi munka. Hétvégén is hívhat. Szolgáltatások: Tetőfedés, Bádogozás.

 • Kémény tisztítás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkészek.

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot. Tetőfedés, tetőfelújítás, bádogos és ácsmunka. A munkánkra garanciát vállalunk. Garancia. Ingyenes felmérés. Szolgáltatások: Cserepeslemez tetőfedés, Cserép tetőfedés.

 • Kémény tisztítás

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Megkaptam amit keretem.

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia!

 • Kémény tisztítás

  9100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló, korrekt kiszolgálás. A legjobb terméket kaptuk. Ár érték arányban nagyon jó cég. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény tisztítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény tisztítás: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a kémény tisztítás átlagos díja 11800 - 22100 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Kecskeméten a kémény tisztítás szolgáltatáshoz már 60 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kéményépítőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 46 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk kéményépítőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható kéményépítőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: kémény tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi kéményépítő segítségét?

Egy megbízható kéményépítő a kémény tisztítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha kéményépítőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas