Régi kémény bélelése Kecskeméten gyorsan és hatékonyan!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 60 kéményépítő közül! Korrekt régi kémény bélelése árak: 67800-127200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten közelében található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

9 kéményépítő most online

Fülöp

Fülöp

Ingyenes kiszallas.

Szabolcs

Szabolcs

erdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a régi kémény bélelése Kecskeméten?

67800 - 127200 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Teljes körű tetőfedést, tetőfelújítást, ácsmunkát és bádogozást vállalunk országszerte.

 • Régi kémény bélelése

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Jó árak minőségi áruk!

Márkás alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezés és/vagy javítás. Válasszon...

 • Régi kémény bélelése

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Segitokeszek

Találja meg az Önnek legmegfelőbb tetőfedőt most! Tuti Tető, ingyenes felmérés és garancia

 • Régi kémény bélelése

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jő árak

Előnyök: nagy fesztáv, rövid építési idő, több hasznos terület, költséghatékony megoldás. Szeglemezes tetők kivitelezése Pest megye területén már 2 nap alatt. Kérje ajánlatunkat. Milliós megtakarítás. nagy fesztávok áthidalása. Kérjen árajánlatot. Több hasznos tér.

 • Régi kémény bélelése

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden van ami kellhet, ha bádogos munkáról van szó. Kerítéshez, tetőhöz, kéményhez stb... Ja, és a kiszolgálás elsőosztályú, az eladó hölgy brutál kedves és segítőkész! 😉

Vészhelyzet-elhárítás. 100% elégedettségi garancia. Hívhat minket hétvégén is. Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket. Megbízható csapat.

 • Régi kémény bélelése

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kicsit körülményesre sikerítettük a kiszállítást,de a Shinglas Kft. csapata nagyon segítőkészen,türelmesen állt hozzá a variálásainkhoz. A rendelés és a kiszállítás egyik napról a másikra zajlott. A zsindely még nem került fel a helyére ( laminált zsindely,mediterrán szín ),de biztos vagyok benne,hogy tökéletes lesz,jót jó helyen választottunk. ;-)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő régi kémény bélelése közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi kémény bélelése: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a régi kémény bélelése átlagos díja 51200 - 96000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kéményépítők - mi alapján választhatunk Kecskeméten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kéményépítőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 41 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI KÉMÉNY BÉLELÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kéményépítő?

Egy kéményépítő a következő feladattal kereshető meg: régi kémény bélelése vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi kéményépítő segítségét?

Egy jó kéményépítő a régi kémény bélelése mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: kéményépítő?

Ha egy megbízható kéményépítő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A régi kémény bélelése és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas