Teljes körű lift tervezés Kecskeméten. Az Ön igényeire szabva!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 73 építészmérnök közül, 11100-20900 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a lift tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

11 építészmérnök most online

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a lift tervezés Kecskeméten?

11100 - 20900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek. Kérjen ajánlatot most. Egyedi bútorok. Renderelés. Kamerák beállítása. 24 órán belül ajánlat. Világítás beállítása.

 • Lift tervezés

  9000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, mindenre kiterjedő ügyintézés.

Teljeskörű szolgáltatások egészen a tervezéstől a beépítésig, ügyintézési segítséggel. Segítünk a kivitelezésben a tervezéstől egészen a beépítésig, 5 éves garanciával. A Kübertől. Nobilia konyha. Prémium minőségű konyha.

 • Lift tervezés

  10000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Egy másik szerviznek 7 óra alatt nem sikerült rájönni h mi a baja az autónak, ők nettó 5 perc alatt megmondták, innentől mindennel hozzájuk viszem az autót, eddig mindent szuperül gyorsan megcsináltak, nekem Ti vagytok a legjobbak! 10/10

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés.

 • Lift tervezés

  11400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Az ideális szakember: alapos, igényes, rugalmas és megbízható, tapasztalatánál fogva pedig hasznos tanácsokkal szolgál a feladat megvalósítási és kreatív oldalhoz is. Nem csak nekünk dolgozott, de örömét is lelte a munkában, ami a végeredményben abszolút látható: felülmúlta a várakozásunkat. Mindenképp ajánlott!!

Otthontámogatás ügyintézésnél szakmai felügyeletet biztosítunk a munkákra és számlákra. Garanciát vállalunk az igénylés sikerességére. Teljes körű ügyintézést vállalunk. Teljes körű ügyintézés. Díjmentes előminősítés. Szakmai felügyelet. Közérthető feltételek.

 • Lift tervezés

  9600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, jó ügyintézés. Perfekt.

Fő profilom a térszervezés, átalakítási és koncepciótervek készítése. Ezt kiegészítendő vállalom a kiviteli terveket is (bontási-falazási, szárazépítészeti, elektromos, burkolási...), illetve azok megvalósítását felügyelem. Ha csak konzultációra van szüksége, 16 éves tapasztalatommal állok rendelkezésére.

 • Lift tervezés

  10400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Amit kértem azt megcsináltàk,rövid időn belül!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök lift tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lift tervezés: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a lift tervezés átlagos díja 12000 - 22500 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján válasszunk Kecskeméten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Kecskeméten?

Jelenleg 47 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LIFT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt keresned ha szükséged van erre: lift tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy építészmérnök segítségét?

Egy megbízható építészmérnök a lift tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor építészmérnökt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas