Tervezés Kecskeméten gyorsan és hatékonyan!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb tervezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 60 tervező közül, 1500-2900 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 tervező most online

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszallas.

Zsolt

Zsolt

erdekel.

György

György

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tervezés Kecskeméten?

1500 - 2900 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Rejtettköltségek nélül. Design és burkolás specialista. Ingyenes felmérés. Tiszta munka. Mindig időben.

 • Tervezés

  8700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A letört tükröm 10 perc alatt megcsinálták, és szebb,mint új korában. :-) Nagyon kedvesek és gyors munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm

Belső terek kialakításában, egyedi elemek legyártásában nagy tapasztalattal rendelkezünk. Egyedi bútorok gyártása, belső terek teljes körű felújítása. Minőség. Megbízhatóság.

 • Tervezés

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, megbízható!

Belsőépítészet mesterfokon! Egyedi bútor, szekrény, konyhabútor, kiegészítő gyártása. Rövid határidő, garancia, megbízhatóság, precizitás!

 • Tervezés

  9600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyönyörűek lettek a lámpáim.Minden a megbeszéltek szerint volt.Köszönöm szépen a munkájukat!

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes...

 • Tervezés

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Keresse fel.

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. 3D-s látványtervek. Budapesti irodával. Egy évtizedes tapasztalat. Előzetes bejelentkezés. Típusok: Modern családi ház, Mediterrán családi ház.

 • Tervezés

  10600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A múlt héten újonnan vásárolt gáztűzhely beszerelésére kértem fel. A munkavégzése során végig meg volt bennem az a pozitív érzés, hogy igen, -a szó valódi értelmében vett - szakembert sikerült találnom. (Bevallom manapság egyáltalán nem ez a kép jelent meg a fejemben, ha bármi oknál fogva szakembert kellett kihívnom.) Pontos, precíz, alapos munkavégzés. Röviden így tudnám jellemezni Csikós Attila úr munkáját. Ritka alkalom amikor én olyan munkával találkozom, amit borravalóval is meg kívánok köszönni. Csikós Úr munkája ilyen volt, ő azonban nem fogadta el, ragaszkodott az előre közösen megbeszélt árhoz. Ezért azt az ígéretet tettem, hogy mindenkinek, akinek szüksége lehet jó szakemberre ajánlani fogom. Ezt most meg is teszem. Visszaadta nekem a hitet, hogy vannak még a szakmájukhoz értő, precíz, nem lehúzó szakemberek is a mai világban. Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező tervezés közben Kecskeméten