Teljes körű medence tervezés Kecskeméten. Az Ön igényeire szabva!

Medenceépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj medenceépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb medenceépítőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 61 medenceépítő közül, 5800-11000 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a medence tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 medenceépítő most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a medence tervezés Kecskeméten?

5800 - 11000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb medenceépítők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező medenceépítőt!

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Rejtettköltségek nélül. Design és burkolás specialista. Ingyenes felmérés. Tiszta munka. Mindig időben.

 • Medence tervezés

  8700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A letört tükröm 10 perc alatt megcsinálták, és szebb,mint új korában. :-) Nagyon kedvesek és gyors munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez.

 • Medence tervezés

  11800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt cég, a fékemet javították, határidőt teljesítették, barátságos csapat, ajánlom mindenkinek!

Az AutoCAD továbbfejlesztett automatizálással segíti a munkánkat. Kérjen ajánlatot!

 • Medence tervezés

  11200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Szép lett a végeredmény. Köszönöm a munkátokat!

Lakberendezési tanácsadás • Stílustanácsadás • Egyedi bútortervezés • Lakberendezési tervezés, látványtervezés Mindig is inspirált az emberekkel való foglalkozás, illetve az, hogy álmaik, vágyaik megvalósulásában segíteni tudjak. A lakberendezésben számomra legfontosabb a funkcionalitás, a harmónia megteremtése és a költséghatékonyság. Minden kihívás alkalmával előhozom az Ügyfelekből azt, ami bennük rejlik. Keressen bizalommal! ,,Az otthonunk, a belsőnk tükre”

 • Medence tervezés

  10200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Egy telephelyen van a Sás karosszéria szervízzel, ahol kis garanciális munkát csinált a szervízvezető az autómon.

A funkcionalitás, esztétika és modern trendek mentén tervezzük meg elképzelésed. Kérd ajánlatunkat formatervezésre! Még több infót szeretnél? Szolgáltatások: Formatervezés, Prototípus gyártás, Sorozatgyártás, Marketing kommunikáció.

 • Medence tervezés

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Hoffmann Úr tökéletes, korrekt munkát végez, mindenkinek csak ajánlani tudom. 60 négyzetméteres lakásunk kifestésével bíztuk meg, sötét színű falak fehérre festésében. A vakolati hibákat is tökéletesen kijavította. Nagyon rendes, korrekt, kedvező a munkadíja és nagyon precízen, tisztán dolgozik. A megbeszélt határidőn belül végzett. Nagyon hálásak vagyunk Neki.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg medenceépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy medenceépítő medence tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Medence tervezés: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a medence tervezés átlagára 6300 - 11900 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Medenceépítők - mi alapján választhatunk Kecskeméten?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek medenceépítőt Kecskeméten?

Jelenleg 47 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MEDENCE TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk medenceépítőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált medenceépítőt megbíznod ha erre van szükséged: medence tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó medenceépítő?

Egy jó medenceépítő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: medenceépítő?

Ha egy megbízható medenceépítő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A medence tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas