Télikert tervezés Kecskemét területén!

Kertépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kertépítőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 72 kertépítő közül, 6600-12300 Ft/m3 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a télikert tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

11 kertépítő most online

Sandor

Sandor

A környeken vagyok.

Balint

Balint

Ingyenes kiszallas.

Katalin

Katalin

erdekel.

Mennyibe kerül a télikert tervezés Kecskeméten?

6600 - 12300 Ft/m3

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertépítők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés.

 • Télikert tervezés

  11400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Az ideális szakember: alapos, igényes, rugalmas és megbízható, tapasztalatánál fogva pedig hasznos tanácsokkal szolgál a feladat megvalósítási és kreatív oldalhoz is. Nem csak nekünk dolgozott, de örömét is lelte a munkában, ami a végeredményben abszolút látható: felülmúlta a várakozásunkat. Mindenképp ajánlott!!

Azonnali raktárkészletről. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok. Profi szakemberek. Nagy raktárkészlet. Szolgáltatások: Állványrendszerek, Polcrendszerek.

 • Télikert tervezés

  10100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A hölgy a pultnál 3(!) X hàromszor több pénzt próbált elkérni annál mint ami az áraik közt fel van tüntetve... Mi történt itt

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. 3D-s látványtervek. Budapesti irodával. Egy évtizedes tapasztalat. Előzetes bejelentkezés. Típusok: Modern családi ház, Mediterrán családi ház.

 • Télikert tervezés

  10600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A múlt héten újonnan vásárolt gáztűzhely beszerelésére kértem fel. A munkavégzése során végig meg volt bennem az a pozitív érzés, hogy igen, -a szó valódi értelmében vett - szakembert sikerült találnom. (Bevallom manapság egyáltalán nem ez a kép jelent meg a fejemben, ha bármi oknál fogva szakembert kellett kihívnom.) Pontos, precíz, alapos munkavégzés. Röviden így tudnám jellemezni Csikós Attila úr munkáját. Ritka alkalom amikor én olyan munkával találkozom, amit borravalóval is meg kívánok köszönni. Csikós Úr munkája ilyen volt, ő azonban nem fogadta el, ragaszkodott az előre közösen megbeszélt árhoz. Ezért azt az ígéretet tettem, hogy mindenkinek, akinek szüksége lehet jó szakemberre ajánlani fogom. Ezt most meg is teszem. Visszaadta nekem a hitet, hogy vannak még a szakmájukhoz értő, precíz, nem lehúzó szakemberek is a mai világban. Köszönöm!

Házak, alkatrészek, fém-felépítmények, komplex célgépek, gépalkatrészek, tervezése, kivitelezése. Részletes gyártási dokumentáció készítés személyre szabva, rengeteg fájl típussal.

 • Télikert tervezés

  8800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Hihetetlen hozzáértés és profizmus a fiúktól és ami a legfontosabb, hogy nagyon korrektek és becsületesek.

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést! Vésés és felfordulás nélkül, olcsóbban, gyorsabban lesz...

 • Télikert tervezés

  8700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Elég drága és ahhoz képest megbízhatatlan szerviz. Nem igazán foglalkoznak az ügyfél igényekkel, panaszokkal.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kertépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kertépítő télikert tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Télikert tervezés: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a télikert tervezés átlagos ára 5000 - 9500 Ft/m3. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - mi alapján válasszunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kertépítőt Kecskeméten?

Jelenleg 40 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÉLIKERT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertépítő?

Egy kertépítő ezzel a munkával bízható meg: télikert tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy kertépítő?

Egy jó kertépítő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: télikert tervezés?

A télikert tervezés és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy kertépítőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas