Lakás tervezés Kecskeméten a te elképzeléseid szerint!

Belsőépítészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj belsőépítész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb kertészeket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 72 belsőépítész közül, 700-1400 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

11 belsőépítész most online

Rudolf

Rudolf

Ingyenes kiszallas.

Szabolcs

Szabolcs

erdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a lakás tervezés Kecskeméten?

700 - 1400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertészek Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező belsőépítészt!

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez.

 • Lakás tervezés

  11800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt cég, a fékemet javították, határidőt teljesítették, barátságos csapat, ajánlom mindenkinek!

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést! Vésés és felfordulás nélkül, olcsóbban, gyorsabban lesz...

 • Lakás tervezés

  8700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Elég drága és ahhoz képest megbízhatatlan szerviz. Nem igazán foglalkoznak az ügyfél igényekkel, panaszokkal.

Belsőépítész szakértőt keres? Forduljon hozzánk, vágjunk bele. Lakberendező.

 • Lakás tervezés

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, ügyfél szolgálat excelent, ajánlom!

A funkcionalitás, esztétika és modern trendek mentén tervezzük meg elképzelésed. Kérd ajánlatunkat formatervezésre! Még több infót szeretnél? Szolgáltatások: Formatervezés, Prototípus gyártás, Sorozatgyártás, Marketing kommunikáció.

 • Lakás tervezés

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Hoffmann Úr tökéletes, korrekt munkát végez, mindenkinek csak ajánlani tudom. 60 négyzetméteres lakásunk kifestésével bíztuk meg, sötét színű falak fehérre festésében. A vakolati hibákat is tökéletesen kijavította. Nagyon rendes, korrekt, kedvező a munkadíja és nagyon precízen, tisztán dolgozik. A megbeszélt határidőn belül végzett. Nagyon hálásak vagyunk Neki.

dr. S.
dr. S. 6044 Kecskemét Online

Tervezéstől és előkészítéstől a tereprendezésig teljeskörű medence építés rövid határidővel, hívjon most! Kerti medence építés rövid határidővel, ingyenes felméréssel és árajánlattal. Hívjon most! Tapasztalt szakemberek. Medence néhány nap alatt. Ingyenes árajánlat. Gépészeti szerelés.

 • Lakás tervezés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos én magam nem tudtam itthon lenni, Apukám elmondása szerint csúsztak a megbeszélt időhöz képest, és neki kellett telefonálni,hogy várhatóak e még? Mikor végre megérkeztek, neki is álltak, gyorsan, pontosan dolgoztak egy óra alatt végeztek. Mindent beállítottak, elmagyaráztak, korrektül lepapíroztak. Mikor hazaértem, megnéztem az eredményt, a szükséges koszon kívül mindent tisztán találtam, örültem,hogy nem az egész fürdőt kellett kitakarítani, csak ahol dolgoztak, nem történt káresemény. Látszott, hogy erre is figyeltek, pedig meglehetősen szűk lehetett a hely három embernek. :) Roppant hálás vagyok ezért. Ha más szakembert hívtam más ügyben, sikerült mindig mondjuk a falat,a padlót megkarcolni, mert nem figyeltek, ami igen csak elkeserítő. Ezért is emeltem ki a fokozott figyelmüket. :) Ha bárkinek szüksége lesz hasonló szolgáltatásra, biztos,hogy Önöket ajánlom! Köszönöm a munkájukat! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg belsőépítész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy belsőépítész lakás tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás tervezés: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a lakás tervezés átlagos ára 600 - 1100 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

Kecskeméten a lakás tervezés szolgáltatáshoz már 53 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek belsőépítészt Kecskeméten?

Most 41 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy belsőépítész?

Egy belsőépítész ezzel a munkával bízható meg: lakás tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi belsőépítész segítségét?

Egy megbízható belsőépítész a lakás tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha belsőépítészt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas