Szoba tervezés Kecskemét szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 68 lakberendező közül, 2600-5000 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a szoba tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

10 lakberendező most online

Csaba

Csaba

erdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szoba tervezés Kecskeméten?

2600 - 5000 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Rejtettköltségek nélül. Design és burkolás specialista. Ingyenes felmérés. Tiszta munka. Mindig időben.

 • Szoba tervezés

  8700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A letört tükröm 10 perc alatt megcsinálták, és szebb,mint új korában. :-) Nagyon kedvesek és gyors munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm

Belső terek kialakításában, egyedi elemek legyártásában nagy tapasztalattal rendelkezünk. Egyedi bútorok gyártása, belső terek teljes körű felújítása. Minőség. Megbízhatóság.

 • Szoba tervezés

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, megbízható!

Belsőépítészet mesterfokon! Egyedi bútor, szekrény, konyhabútor, kiegészítő gyártása. Rövid határidő, garancia, megbízhatóság, precizitás!

 • Szoba tervezés

  9600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyönyörűek lettek a lámpáim.Minden a megbeszéltek szerint volt.Köszönöm szépen a munkájukat!

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes...

 • Szoba tervezés

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Keresse fel.

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. 3D-s látványtervek. Budapesti irodával. Egy évtizedes tapasztalat. Előzetes bejelentkezés. Típusok: Modern családi ház, Mediterrán családi ház.

 • Szoba tervezés

  10600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A múlt héten újonnan vásárolt gáztűzhely beszerelésére kértem fel. A munkavégzése során végig meg volt bennem az a pozitív érzés, hogy igen, -a szó valódi értelmében vett - szakembert sikerült találnom. (Bevallom manapság egyáltalán nem ez a kép jelent meg a fejemben, ha bármi oknál fogva szakembert kellett kihívnom.) Pontos, precíz, alapos munkavégzés. Röviden így tudnám jellemezni Csikós Attila úr munkáját. Ritka alkalom amikor én olyan munkával találkozom, amit borravalóval is meg kívánok köszönni. Csikós Úr munkája ilyen volt, ő azonban nem fogadta el, ragaszkodott az előre közösen megbeszélt árhoz. Ezért azt az ígéretet tettem, hogy mindenkinek, akinek szüksége lehet jó szakemberre ajánlani fogom. Ezt most meg is teszem. Visszaadta nekem a hitet, hogy vannak még a szakmájukhoz értő, precíz, nem lehúzó szakemberek is a mai világban. Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező szoba tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szoba tervezés: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a szoba tervezés átlagára 2800 - 5300 Ft/m. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakberendezők - mi alapján választhatunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakberendezőt Kecskeméten?

Jelenleg 45 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZOBA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakberendező?

Egy lakberendező a következő feladattal bízható meg bátran: szoba tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakberendező?

Egy jó lakberendező pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: szoba tervezés?

A szoba tervezés és összes részfeladata ide tartozhat. Egy lakberendezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas