Lakás 3d tervezés Kecskeméten tapasztalt szakemberekkel!

Építészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészeket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 56 építész közül, 2200-4100 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás 3d tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 építész most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás 3d tervezés Kecskeméten?

2200 - 4100 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészek Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészt!

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez.

 • Lakás 3d tervezés

  11800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt cég, a fékemet javították, határidőt teljesítették, barátságos csapat, ajánlom mindenkinek!

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést! Vésés és felfordulás nélkül, olcsóbban, gyorsabban lesz...

 • Lakás 3d tervezés

  8700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Elég drága és ahhoz képest megbízhatatlan szerviz. Nem igazán foglalkoznak az ügyfél igényekkel, panaszokkal.

Belsőépítész szakértőt keres? Forduljon hozzánk, vágjunk bele. Lakberendező.

 • Lakás 3d tervezés

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, ügyfél szolgálat excelent, ajánlom!

A funkcionalitás, esztétika és modern trendek mentén tervezzük meg elképzelésed. Kérd ajánlatunkat formatervezésre! Még több infót szeretnél? Szolgáltatások: Formatervezés, Prototípus gyártás, Sorozatgyártás, Marketing kommunikáció.

 • Lakás 3d tervezés

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Hoffmann Úr tökéletes, korrekt munkát végez, mindenkinek csak ajánlani tudom. 60 négyzetméteres lakásunk kifestésével bíztuk meg, sötét színű falak fehérre festésében. A vakolati hibákat is tökéletesen kijavította. Nagyon rendes, korrekt, kedvező a munkadíja és nagyon precízen, tisztán dolgozik. A megbeszélt határidőn belül végzett. Nagyon hálásak vagyunk Neki.

dr. S.
dr. S. 6044 Kecskemét Online

Tervezéstől és előkészítéstől a tereprendezésig teljeskörű medence építés rövid határidővel, hívjon most! Kerti medence építés rövid határidővel, ingyenes felméréssel és árajánlattal. Hívjon most! Tapasztalt szakemberek. Medence néhány nap alatt. Ingyenes árajánlat. Gépészeti szerelés.

 • Lakás 3d tervezés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos én magam nem tudtam itthon lenni, Apukám elmondása szerint csúsztak a megbeszélt időhöz képest, és neki kellett telefonálni,hogy várhatóak e még? Mikor végre megérkeztek, neki is álltak, gyorsan, pontosan dolgoztak egy óra alatt végeztek. Mindent beállítottak, elmagyaráztak, korrektül lepapíroztak. Mikor hazaértem, megnéztem az eredményt, a szükséges koszon kívül mindent tisztán találtam, örültem,hogy nem az egész fürdőt kellett kitakarítani, csak ahol dolgoztak, nem történt káresemény. Látszott, hogy erre is figyeltek, pedig meglehetősen szűk lehetett a hely három embernek. :) Roppant hálás vagyok ezért. Ha más szakembert hívtam más ügyben, sikerült mindig mondjuk a falat,a padlót megkarcolni, mert nem figyeltek, ami igen csak elkeserítő. Ezért is emeltem ki a fokozott figyelmüket. :) Ha bárkinek szüksége lesz hasonló szolgáltatásra, biztos,hogy Önöket ajánlom! Köszönöm a munkájukat! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építész lakás 3d tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás 3d tervezés: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a lakás 3d tervezés átlagos ára 2100 - 3900 Ft/fm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészk - hogyan választhatunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészt Kecskeméten?

Most 40 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS 3D TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építész?

Egy építész ezzel a feladattal bízható meg: lakás 3d tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi építész?

Egy jó építész pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha építészt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas